Concert Dywel & Sera

Start datum: 11 november 2018 - 19:30 uur

Regelmatig organiseert Bethel avondconcerten. Vanavond is er een uniek concert in Bethel.

Concertpianist Dywel Braaf komt samen met zangeres Sera van der Vijver langs voor een speciale muzikale avond. Dywel zal solo enkele beroemde muziekstukken spelen. Sera zal solo enkele nummers zingen (begeleid door Rik Jan) én er zijn uiteraard een aantal duetten van Dywel en Sera. Christelijke muziek wordt afgewisseld met klassieke meesterwerken. Kortom, het wordt een concert welke je niet wil missen!

Het concert start om 19.30 uur en wordt gehouden in Bethel, Drachten. Toegang is uiteraard helemaal gratis.

Dywel Braaf woont zijn hele leven in Amsterdam Zuidoost. Zijn leven staat al jaren in het teken van de klassieke muziek. Het Prinses Christina Concours, het Steinway concert en Orkest van Nederland zijn slechts enkele highlights op z’n cv.

“Ik heb dit talent van God gekregen en ik dien God met heel mijn hart en met alle muziek die ik maak, geef ik Hem de eer. Hij staat centraal in mijn leven.”

Wij kennen Sera natuurlijk van de band SERA. In 2016 is de band doorgedrongen in de top 25 van Giels talentenjacht. Ook hebben ze een eigen EP, welke hier in Bethel gelanceerd werd. Sera is als zangeres bekend geworden door mee te doen met het Junior Songfestival. Ze zong in 2011 het lied Never Give Up. Sera treedt regelmatig overal in Nederland op.

Reacties zijn gesloten.