Paasspecial: Jane Lasonder, zandkunstenaar Gert van der Vijver en SERA (13+)

Start datum: 21 april 2019 - 19:30 uur

Zondagavond 21 april komt Jane Lasonder, samen met de zandkunstenaar Gert van der Vijver en de band Sera naar Bethel.

Het is een indrukwekkend persoonlijk verhaal met bijpassende muziek en prachtige beelden van gert van der Vijver: deze avond wilt u niet missen! Om 19.30 uur begint Jane Lasonder aan haar levensverhaal en het verhaal over mensenhandel, waarin voelbaar gemaakt wordt hoe groot de macht van het duister is, maar waarin ook de alles overwinnende kracht van het licht duidelijk wordt.

Gert van der Vijver zegde zijn medewerking toe aan deze avond, omdat hij geraakt is door het verhaal van Jane Lasonder. “Heel schrijnend vind ik dat Jane keer op keer teleurgesteld werd als ze haar hoop op iemand vestigde. Ze werd vernederd en misbruikt. En was er eens een liefdevol persoon in haar leven – stierf die weer! Als het aan het kwaad gelegen had, was Jane niet ter wereld gekomen. In de baarmoeder werd er al een pistool op haar gericht. Het lijkt wel een soort vloek. Alsof God en satan aan het touwtrekken waren om het leven van Jane. God was er wel voor haar. Hij greep steeds weer in en redde haar leven.

En daar staat ze dan, en hoe! Ze komt op voor vrouwen die nog steeds opgesloten zitten in een kast, figuurlijk en soms ook letterlijk. Wat een voorbeeld: zij die dood had moeten zijn, leeft, en zet zich in!”

Toegang tot deze avond is (uiteraard) gratis. Het programma is niet geschikt voor jonge kinderen (13+)

Reacties zijn gesloten.