Doopdienst

Start datum: 18 februari 2024 - 09:00 & 11:30 uur

Locatie: Bolder 75, Drachten

Website

Op zondag 18 februari zijn er twee feestelijke doopdiensten in de Voorhof (9.00 uur en 11.30 uur).

In beide feestelijke diensten zullen mensen getuigen van hun geloof in Jezus! Jacob Folkerts zal in beide diensten voorgaan.

Wil je meer weten over de doop, of ben je zelf toe aan deze stap? Lees dan verder op bethel.nl/doop.

 

Iedere zondag hebben we om 9.00 uur en 11.30 uur een dienst in de Voorhof. De dienst van 9.00 uur is tevens via livestream te volgen via ons YouTube kanaal (https://www.youtube.com/@VBGBethel) Na de diensten is er de gelegenheid voor ontmoeting met koffie/thee in de Herberg.

 

Kinderdiensten

Kinderen zijn fantastisch! Ze houden van actie en avontuur, van feestjes en vriendschappen. En wat is er mooier dan al zo jong God te leren kennen als een échte Vader en Vriend.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een actuele en moderne wijze het evangelie leren kennen en toepassen in hun leven, zodat ze Jezus gaan vinden, volgen en verkondigen!

Kijk voor het actueel aanbod van ons Kinderwerk op: www.bethel.nl/kinderwerk/

 

Vertaling (Translation)

Tijdens de diensten is het mogelijk een Engelse vertaling te volgen. We verwijzen hiervoor graag naar ons vertaalteam links voor in de zaal. Hier ontvangt u een vertaalset om tijdens de dienst te gebruiken.

(During the services it is possible to follow an English translation. We would like to refer you to our translation team at the left of the room. Here you will receive a translation set to use during the service.)

Ook is er de mogelijkheid om via het Kefas vertaalprogramma de dienst te volgen. Je ontvangt dan op je mobiel in je eigen taal de tekst van de liederen, de gebeden en de preek.

(There is also the option to follow the service via the Kefas translation program. You will then receive the text of the songs, prayers and sermon on your mobile in your own language.)

 

Gebed

Na elke dienst is er gelegenheid voor persoonlijk gebed. Bij de uitgang van de Voorhof staan bidders en achter in de Voorhof is een gebedsruimte waar u van harte welkom bent. De bidders zijn duidelijk herkenbaar aan hun gele koordjes met naambadge. Aarzel niet om hen aan te spreken.

 

Een relatie met Jezus Christus is het meest waardevolle in dit leven! Daarom willen we in onze gemeente in de samenkomsten, in de onderlinge relaties en naar buiten toe de blijdschap van het geloof in Jezus Christus tonen.

We hopen je te mogen ontmoeten tijdens een van onze diensten.

In Christus verbonden.

Reacties zijn gesloten.