12 november – Inzamelingsactie

Ik wil jou van harte dienen en als Christus voor je zijn, Bid dat ik genade vind dat jij het ook voor mij kunt zijn. (Opwekking 378)

Bovenstaand lied zongen we in een volle kerk, op de dag dat mijn man en ik elkaar het jawoord gaven. Wat is het mooi om te kunnen zeggen dat je ‘als Christus’ voor elkaar wilt zijn. In het huwelijk, maar ook als broers en zussen binnen de gemeente. Er zijn zoveel manieren waarop je de ander kunt dienen. En dat doen we graag binnen Bethel. We dienen liever dan dat we gediend worden. Maar er zijn ook momenten dat je het nodig hebt dat anderen naar jóu omzien. Wat is het een genade, als we dan ontdekken dat anderen voor ons willen zorgen zoals Christus voor zijn gemeente zorgt! Care Corner is een plek waar we dat samen handen en voeten geven. Wees welkom om te geven én te ontvangen!

Aanstaande zondag kunt u weer in de hal terecht met houdbare levensmiddelen. Ook producten voor de persoonlijke verzorging en schoonmaak/wasmiddelen zijn nodig. Uw gift in de collectebus gebruiken we om de pakketten aan te vullen met groente, fruit en eieren.

Nette (winter)kleding kunt u afgeven in Care Corner. Vooral aan kleding voor jongens en mannen is altijd een tekort.

  • Care Corner is elke maandag- en vrijdagmiddag geopend van 13.00 tot 16.00 uur, en iedere zondag tussen beide diensten.
  • Op donderdag 16 november starten we weer met de ‘warme kamer’, van 10.00 tot 13.30 uur in de Lounge. Een warme plek van ontmoeting, een kop koffie/thee en een lunch met soep en een broodje. 
  • Vanaf vrijdag 17 november starten we in Care Corner met een digitaal spreekuur. Bas van Harten geeft u graag hulp en advies bij computervaardigheden, belastingzaken en het aanvragen van toeslagen. Hij is er om de vrijdag, van 13.00 tot 16.00 uur.
  • Voor mensen die een fiets nodig hebben, worden vanuit Care Corner tweedehands fietsen opgeknapt. Heeft u een fiets die hiervoor geschikt is? Stuurt u dan een mailtje naar gemeentezorg@bethel.nl.

Hartelijke groet,

namens team Gemeentezorg,

Jantsje van der Veen

Reacties zijn gesloten.