BattleRUN 2017

Op zondag 17 december gaat voor het eerst de BattleRUN plaatsvinden, een hardloopwedstrijd van 8 km en 1.1 km voor het goede doel .

Een unieke samenwerking waarin Bethel, SportsDrachten, Impala en Veneboersport de handen ineen slaan om samen te strijden voor kinderen en ouders in nood!

 

Dit jaar steunen we het project van 3FM Serious Request:
Het Rode Kruis ‘Breng ze weer samen’.

 

In de periode rondom kerst, strijden we met elkaar voor die groep kinderen en hun ouders die het vele malen minder hebben dan u, jij en ik. Doe jij ook mee?!

 

Met jouw deelname krijg jij een prijs inclusief leuke herinnering, gratis toegang tot de Theatervoorstelling ‘Het familie Diner’, wordt er gezorgd voor drinken en ontvang je een muntje waarvoor je iets te eten kan halen.

Maar………., nog belangrijker is, dat al het geld (na aftrek van onkosten en die houden we minimaal) naar het Goede Doel van dit jaar gaat: Het Rode Kruis.

Op deze dag is ook de jaarlijkse KerstInn met theater, muziek, overdenking en vooral ontmoeting. In de programmering is er rekening gehouden met de BattleRUN, zodat je als loper deze dag niets hoeft te missen.

Meer info en aanmelden: BATTLERUN 2017

Reacties zijn gesloten.