‘Bethel in je broekzak’

Op 1 september lanceren we de Bethel app en brengen we de kerk dichter bij. We maken hiervoor gebruik van het platform chrch.

chrch is een veilig en besloten sociaal platform. Speciaal gemaakt voor locale christelijke gemeenschappen zoals wijkgemeentes, wijkkerken en parochies.

Aan de wekelijkse Collectes kan ook bijgedragen worden via de app. Het werkt met een tegoed dat opgewaardeerd kan worden met iDeal, zodat het snel en goedkoop werkt (niet bij elke inzameling transactiekosten en afrekenen via de de bank app). Contant geld wordt steeds schaarser en digitaal kun je meer geven omdat het belastingvoordeel oplevert. Daarnaast kan je vanaf nu ook de BethelActueel hierop ontvangen en ben je snel op de hoogte van Nieuws en heb je inzicht in de Agenda. Wil je de preek nog eens naluisteren van afgelopen zondag? Check dan de podcast.

  • Stap 1 – Download de chrch app, ( via playstore: klik hier )
  • Stap 2 – Kies je kerk (Bethel Drachten)
  • Stap 3 – Registreer je. (Indien je lid bent van de Bethelgemeente wordt er binnen 48 uur toegang verleend tot alle onderdelen van de app) 

Kijk hieronder het filmpje over de nieuwe Bethel app:

Lukt het downloaden en/of registreren niet? Op zondag 1 en 8 september staan we na de dienst met een helpdesk in de hal. Je bent van harte welkom.

Reacties zijn gesloten.