‘Bethel app maakt verbinding’

In 2019 hebben we de ‘Bethel app’ gelanceerd en inmiddels maken meer dan 1500 leden en niet leden gebruik van de app. We willen zo de kerk dichterbij brengen. We maken hiervoor gebruik van het platform chrch.

chrch is een veilig en besloten sociaal platform. Speciaal gemaakt voor locale christelijke gemeenschappen zoals wijkgemeentes, wijkkerken en parochies.

Aan de wekelijkse Collectes kan ook bijgedragen worden via de app. Het werkt met een tegoed dat opgewaardeerd kan worden met iDeal, zodat het snel en goedkoop werkt (niet bij elke inzameling transactiekosten en afrekenen via de de bank app). Contant geld wordt steeds schaarser en digitaal kun je meer geven omdat het belastingvoordeel oplevert. Daarnaast kan je vanaf nu ook de BethelActueel hierop ontvangen en ben je snel op de hoogte van Nieuws en heb je inzicht in de Agenda. Wil je de preek nog eens naluisteren van afgelopen zondag? Check dan de podcast.

.

Wat doe ik om de app op mijn telefoon te krijgen:

  • Stap 1 – Download de chrch app, ( via playstore: klik hier )
  • Stap 2 – Kies je kerk (Bethel Drachten)
  • Stap 3 – Registreer je. (Indien je lid bent van de Bethelgemeente wordt er binnen 48 uur toegang verleend tot alle onderdelen van de app) 

.

Kijk hieronder het filmpje over de Bethel app:

Lukt het downloaden en/of registreren niet? Stuur een e-mail naar app@bethel.nl.

 

Hoe kan ik de app gebruiken voor de wekelijkse collecte:

Reacties zijn gesloten.