24 februari – Start Global Mission Express

RAAKT HET JOU DAT ER ZOVEEL MENSEN ZIJN DIE JEZUS NOG NIET KENNEN?

EN GELOOF JIJ DAT GOD DAARIN IETS SPECIAAL VOOR JOU HEEFT WEGGELEGD? 

Vaak zijn deze 3 miljard onbereikte mensen nog een ver-van-je-bed-show. Daar brengen wij graag verandering in! Daarom hebben we iets nieuws en uitdagends: The Global Mission Express. Dit is een unieke Xperience die ons allemaal herinnert aan Gods missie met deze wereld. 

The Global Mission Express is een levensveranderende ervaring, omdat het volgen van Jezus levensveranderende is. Als deelnemer van de Express, of beter gezegd als reiziger, beleef je allerlei scenes, waarin je de nood in die mensenlevens zonder Jezus gaat zien. Van heel dichtbij ga je ervaren dat de wereld Jezus nodig heeft. En dus ook jou nodig heeft! Hij is het antwoord op alle vragen en wij als gelovigen hebben daar een geweldige rol in gekregen. God roept ook jou en maakt je geschikt voor de taak.

Van 24 februari t/m 12 maart komt The Global Mission Express naar Drachten toe. Zet samen met familie en vrienden een stap in deze Xperience en wordt herinnert aan Gods Missie met deze wereld. Jij kunt levens voorgoed veranderen.Reacties zijn gesloten.