Kerstpakket of kersttasje

Het kerstpakket of kersttasje staat voor je klaar! Help je mee?

Kerstpakkettenactie zendingswerkers

Zondag 27 november staan er weer dozen in de centrale hal bij de wereldkaart. Het is de bedoeling dat deze dozen door jullie gevuld worden met een kleine attentie of een cadeau voor de zendingswerker(s) van jullie keuze. Aandachtspunt hierbij is dat niet alles overal heen gestuurd kan worden en let op het gewicht en de afmetingen. Maken jullie alstublieft gebruik van deze mogelijkheid om hen te bemoedigen en te verwennen.

Kersttasjes voor ouderen en/of zieken

Ook dit jaar willen we als gemeente graag onze broers en zussen die ouder en/of ziek zijn verrassen met een kersttasje. Daarvoor zal op zondag 4 december en zondag 11 december de stand weer in de centrale hal staan waarop deze tasjes klaarliggen om mee te nemen. Ook zullen er dit jaar tasjes zijn zonder adres zodat jij zelf de gelegenheid hebt om iemand te bezoeken en de liefde van de Heer te tonen. Zou je persoonlijk of als huiskring een of meerdere tasjes willen vullen en bezorgen op het adres dat op het tasje is aangegeven? Het gaat niet alleen om het tasje, wat natuurlijk heel erg op prijs gesteld wordt maar juist ook om een moment van contact.

“Dit is een nieuwe opdracht die Ik jullie geef: heb elkaar lief. Heb voor elkaar net zoveel liefde als Ik voor jullie heb. Aan de onderlinge liefde zullen de mensen zien dat jullie mijn leerlingen zijn.”

(Joh. 13:34-35)

Reacties zijn gesloten.