Nieuw seizoen

Aanwezig zijn bij de dienst?.

Om aanwezig te kunnen zijn tijdens de zondagochtenddienst dien je je online aan te melden via https://www.bethel.nl/reservering/ . Let op! Je dient je hier per persoon op te geven en kiest een zondag uit de beschikbare data. Op deze wijze bieden we andere broers en zussen ook de kans om naar de dienst te komen. Na aanmelding ontvang je op de vrijdag een e-mail met aandachtspunten.

Livestream 

We blijven, zo lang de beperkende maatregelen in verband met COVID-19 geldig zijn doorgaan met de uitzendingen via de livestream. We verheugen ons er op om geleidelijk meer broers en zussen uitnodigen voor het bijwonen van de zondagse livestream-diensten in de Voorhof.

Jongerenwerk 

Het jongerenwerk gaat weer van start! Allereerst gaan we weer starten met onze Radicaldiensten. De eerste dienst zal 27 september zijn in ons eigen gebouw! Hiervoor komt nog een online aanmeldprocedure, dus houdt Instagram in de gaten. Ook zullen de focuskringen, onder bepaalde voorwaarden, medio september weer van start gaan. Ben jij 18+ en wil je graag in een focuskring, mail dan even naar focus@bethel.nl. Gaandeweg het seizoen gaan we ook nog een aantal andere activiteiten  organiseren waarin we elkaar kunnen ontmoeten, zoals het ‘Weekendjeweg’ en ‘Radicalcafé’; check ook hiervoor Instagram en blijf op de hoogte!

Tienerwerk

Het Tienerwerk zal de komende tijd weer verschillende activiteiten oppakken. Zo zal er vanaf 6 september gestart worden met X-stream diensten in Bethel voor tieners van 12-17 jaar. Wil je daar als tiener bij zijn? Meld je dan aan via www.bethel.nl/ikbenerbij. De diensten zullen plaatsvinden in de avond. Verder zal er per tienerkring gekeken worden of en wanneer zij weer van start kunnen gaan. De eerste kringen zullen eind september opgestart worden.  Brugklassers gaan in september op startweekend naar Ameland en zo hoopt het Tienerwerk weer zijn activiteiten op te starten. Meer informatie over het Tienerwerk vind je op www.bethel.nl/tieners. Binnenkort ontvangen tieners en hun ouders uitgebreide informatie over het Tienerprogramma.

Kinderwerk 

Vanaf zondag 6 september mogen we een wisselend online kinderprogramma brengen. Er zijn 4 zondagen per maand en per zondag zal het aanbod voor een andere leeftijdsgroep zijn. We zullen bekende gezichten terugzien en ook werken er tieners bij bepaalde uitzendingen mee. Dit is voor ons pionieren en dus spannend. We zijn dankbaar voor de inzet van iedereen die hier aan mee werkt. Dank jullie wel! Ouders en kinderen: Houd de online agenda op de site in de gaten!

Kijk voor het gehele programma op www.bethel.nl/agenda of de ‘Bethel app‘.

Reacties zijn gesloten.