Vacature Teamleider Asielzoekers en Migranten

Ter ondersteuning van het Hoofd Gemeentezorg en in samenwerking met het Hoofd Zending zoekt Bethel op korte termijn een gemotiveerde en enthousiaste teamleider Asielzoekers en Migranten. Het betreft hier een functie van 8 uur per week. De gehele vacature tekst kun je hier lezen: Teamleider Asielzoekers en Migranten

Heb je een hart voor vluchtelingen en migranten, kun je verbinding maken met mensen uit ander culturentieners, heb je een levende relatie met Jezus en herken je je in de functiebeschrijving dan moedigen we je aan om te reageren. Sollicitaties met bijbehorend cv kunnen tot en met 17 mei 2021 via het online sollicitatieformulier, per mail (communicatie@bethel.nl) of schriftelijk worden verstuurd aan:

Vrije Baptistengemeente Bethel T.a.v. mevr. W. Brouwer Postbus 554 9200 AN Drachten, onder vermelding: vacature Teamleider Asielzoekers en Migranten.

Online sollicitatieformulier:

Sollicitatieformulier

  • De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de sollicitanten en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.
  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.

Reacties zijn gesloten.