Vacature Coördinator Podiumtechniek

Omdat onze huidige collega heeft besloten om als zelfstandig ondernemer te gaan werken zijn we op zoek naar iemand die hem opvolgt als Coördinator Podiumtechniek.

In overleg en conform afspraken en protocollen draag je zorg voor de technische ondersteuning van diensten en doordeweekse activiteiten. Je geeft leiding aan ondersteunende teams en draagt zorg voor (de inzet van) van de beschikbare middelen

‘Ons verlangen is om in de diensten op zondag en doordeweekse activiteiten zowel in inhoud en vorm God te dienen en groot te maken. Daarbij is een kwalitatief goede technische ondersteuning nodig.’

Het betreft een functie van 20-32  uur per week. De hoogte van de salariëring is gebaseerd op een interne loonschaal. De gehele vacature tekst kun je hier lezen: Vacature Coördinator Podiumtechniek.

Herken je je in het hierboven verwoorde verlangen en herken je je bovendien in de functiebeschrijving dan moedigen we je aan om te reageren.

Informatie over deze functie kan worden opgevraagd bij de heer J. Zandbergen via communicatie@bethel.nl.

Herken je je in de functiebeschrijving en heb je het verlangen om de Heer en deze lokale gemeente te dienen, dan moedigen we je aan om te reageren. Sollicitaties met bijbehorend cv kunnen tot en met uiterlijk 3 oktober 2021 via het onderstaande online sollicitatieformulier, per mail (communicatie@bethel.nl) of schriftelijk worden verstuurd aan:

Vrije Baptistengemeente Bethel
T.a.v. mevr. W. Brouwer
Postbus 554
9200 AN Drachten,
onder vermelding: vacature Hoofd Techniek

Online sollicitatieformulier:

Sollicitatieformulier

  • De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de sollicitanten en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Reacties zijn gesloten.