Vacature hoofd Muziek

In verband met het vertrek van de vorige functionaris is per direct een vacature hoofd Muziek beschikbaar.

Het hoofd Muziek is verantwoordelijk voor een aanstekelijk en bruisend muziekwerk, waarbij de gemeente voor Gods troon wordt gebracht door aanbidding! Een verbinder pur sang tussen muziekwerk en de gemeente. Het hoofd Muziek staat garant voor een divers muziekrepertoire dat aansluit bij onze missie en visie. Daarbij is er ook een groot verlangen naar een muziekstructuur met oog voor talent, ontwikkeling, bloeien en waarderen.
Dit vraag om leiderschap, samenwerking, zichtbaarheid, een mensenmens die verbindt, eigenaarschap stimuleert, maar ook koers kan houden. Creëren, plannen en organiseren zijn natuurlijke kerncompetenties. Kortom een pracht van een functie in het huis van onze Heer.

Het betreft een functie van 32 – 40 uur per week,
waarbij een duofunctie behoort tot de mogelijkheden. Het betreft een contract voor 1 jaar met uitzicht op vast.

Herken je je in de functiebeschrijving en heb je het verlangen om de Heer en deze lokale gemeente te dienen dan moedigen we je aan om te reageren. Sollicitaties met bijbehorend cv kunnen tot en met uiterlijk 15 januari 2023 via het online sollicitatieformulier, per mail (communicatie@bethel.nl) of schriftelijk worden verstuurd aan:

Vrije Baptistengemeente Bethel
T.a.v. mevr. W. Brouwer
Postbus 554
9200 AN Drachten,
onder vermelding: vacature hoofd Muziek

Sollicitatieformulier

  • De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de sollicitanten en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Reacties zijn gesloten.