Vacature medewerker Facilitair Beheer

Wegens pensionering van de huidige functionaris ontstaat per 1 april 2020  een vacature medewerker Facilitair Beheer.

De medewerker Facilitair Beheer is een spil in het functioneren van het gebouw ten dienste van de gemeente. Hij/zij is veelzijdig, flexibel en correct in de omgang met gemeenteleden en gasten. Zijn/haar werk kent verschillende facetten, waaronder klein onderhoud, klaarzetten en opruimen van diverse zalen. Hij/zij is tijdens evenementen en specials het aanspreekpunt voor beheer en de vrijwilligers die daar meewerken. Ook zorgt hij/zij voor de wekelijkse schoonmaak van de koffiezet apparatuur. Hij/zij ‘kent’ het gebouw en de historie van de gemeente en is in staat om gasten en bezoekers rond te leiden. Kortom deze functie vergt een “duizendpoot” die van veel markten thuis is.

Het betreft een functie van 20 uur per week. De hoogte van de salariëring is gebaseerd op een interne loonschaal.

De gehele vacaturetekst kun je hier lezen: Vacature medewerker Facilitair Beheer.

Herken je je in de functiebeschrijving en heb je het verlangen om de Heer en deze lokale gemeente te dienen dan moedigen we je aan om te reageren. Sollicitaties met bijbehorend cv kunnen tot en met uiterlijk 12 januari 2020 via het online sollicitatieformulier, per mail (communicatie@bethel.nl) of schriftelijk worden verstuurd aan:

Vrije Baptistengemeente Bethel
T.a.v. mevr. W. Brouwer
Postbus 554
9200 AN Drachten,
onder vermelding: vacature medewerker Facilitair Beheer

Online sollicitatieformulier:

Sollicitatieformulier

  • De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de sollicitanten en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.

Reacties zijn gesloten.