Vacature medewerker Tienerwerk

Ter ondersteuning van het Hoofd Tienerwerk zoekt Bethel op korte termijn een gemotiveerde en enthousiaste Medewerker Tienerwerk.

Eén van de twee Hoofden van het Bethel Tienerwerk, Theun van der Velde, gaat per 15 augustus stoppen. Hierdoor ontstaat op korte termijn  een vacature Medewerker Tienerwerk. Het betreft een, vooralsnog tijdelijke, functie van 16 uur per week.

Samen met het Hoofd Tienerwerk Evert van Wieren geef je het Tienerwerk (X-stream) binnen Bethel vorm. In afhankelijkheid van God willen we tieners uitdagen, toerusten en ondersteunen om een discipel van Jezus te worden en te zijn.

De gehele vacaturetekst kun je hier lezen: Vacature Medewerker Tienerwerk.

Heb je een hart voor tieners, kun je verbinding maken met tieners, heb je een levende relatie met Jezus en herken je je in de functiebeschrijving dan moedigen we je aan om te reageren. Sollicitaties met bijbehorend cv kunnen tot en met 9 augustus 2020 via het online sollicitatieformulier, per mail (communicatie@bethel.nl) of schriftelijk worden verstuurd aan:

Vrije Baptistengemeente Bethel
T.a.v. mevr. W. Brouwer
Postbus 554
9200 AN Drachten,
onder vermelding: vacature Hoofd Jongerenwerk

Online sollicitatieformulier:

Sollicitatieformulier

  • De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de sollicitanten en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.

 

 

Reacties zijn gesloten.