Vacature Teamleider Schoonmaak/Cleaning

Omdat de huidige functionaris heeft besloten haar werkzaamheden  met ingang van 1 augustus 2020 te beëindigen ontstaat er per die datum  een vacature Teamleider  Schoonmaak/Cleaning.

De Teamleider Schoonmaak/Cleaning stelt er een eer in om  het Bethelgebouw schoon, netjes verzorgd en representatief te houden. Hij/zij ziet toe op hygiëne in het gebouw en de benodigde hygiënevoorzieningen en is de drijvende kracht achter een enthousiast team van vrijwilligers. De Teamleider Schoonmaak/Cleaning verzorgt de planning en roosters voor de betreffende teamleden. Hij/zij heeft motiverende kwaliteiten, is flexibel en correct in de omgang met gemeenteleden en gasten.

Het betreft een functie van 16 uur per week. De hoogte van de salariëring is gebaseerd op een interne loonschaal.

De gehele vacaturetekst kun je hier lezen: Vacature Teamleider Schoonmaak/Cleaning.

Herken je je in de functiebeschrijving en heb je het verlangen om de Heer en deze lokale gemeente te dienen dan moedigen we je aan om te reageren. Sollicitaties met bijbehorend cv kunnen tot en met uiterlijk woensdag 24 juni 2020 via het online sollicitatieformulier, per mail (communicatie@bethel.nl) of schriftelijk worden verstuurd aan:

Vrije Baptistengemeente Bethel
T.a.v. mevr. W. Brouwer
Postbus 554
9200 AN Drachten,
onder vermelding: Vacature Teamleider Schoonmaak/Cleaning

Online sollicitatieformulier:

Sollicitatieformulier

  • De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de sollicitanten en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.

Reacties zijn gesloten.