BattleRUN

 

BattleRUN 2019 – “Run for Malawi

De BattleRUN 2019 staat alweer gepland en wel op 6 oktober aanstaande en zal georganiseerd worden in een samenwerking met de jongeren van projectgroep Worldservants Bethel. De gehele opbrengst zal dit jaar dan ook ten goede komen aan het project Bethel Goes Malawi 2020.

Zet het alvast in je agenda en begin alvast te oefenen, want dit jaar gaan we voor een record aantal deelnemers en de bijbehorende opbrengst voor het goede doel.

Meld je aan voor BattleRUN 2019

.

Goede doel

In de zomer van 2020 bouwt groep Bethel Drachten weer aan verandering. Deze keer gaan wij met 40 jongeren op pad om dat te gaan doen. We gaan naar een dorp in Malawi om daar te investeren in het onderwijs. Door samen met de plaatselijke bevolking klaslokalen, latrines of lerarenwoningen te bouwen. Wij staan voor een grote financiële uitdaging, die gaan we aan door het doen van allerlei acties. Bouwt u ook mee?

https://www.worldservants.nl/bethel

BattleRUN 2018

2e editie BattleRUN haalt €5.800 op!

BattleRUN haalt €5.800 op voor Ronald McDonald Hoeve te Beetsterzwaag en Stichting Present Smallingerland. Een fantastische prestatie van alle deelnemers van deze 2e editie van de BattleRUN. Een dank gaat nog uit naar de samenwerkingspartners SportsDrachten en Veneboer Sport2000  die samen met de Vrije Baptistengemeente Bethel dit alles mogelijk hebben gemaakt.

 

 

Steun BattleRUN met een vrijwillige bijdrage!

.

BattleRUN is een initiatief van:

  • de Vrije Baptistengemeente Bethel

In samenwerking met: