BattleRUN

“KidsRUN haalt €3000 op voor Malawi

Het startschot klonk en de kinderen schoten er vandoor. Onder groot applaus werden ze na een flinke loop ontvangen bij de finish door honderden toeschouwers. Alle kinderen ontvingen een medaille en bij de prijsuitreiking werden de beste jongen, meisjes en de best sponsorlopers nog even in het zonnetje gezet. Deze BattleRUN was voor de projectgroep ‘Bethel goes Malawi’. Een groep van zo’n 40 jongeren die in de zomer van 2020 naar Malawi gaan om onder andere te helpen bij het bouwen van woningen voor leraren. Het evenement werd afgesloten met het fantastische nieuws dat er door al deze kids zo’n €3000 bijeen was gelopen.

Steun ‘Bethel goes Malawi’ met een vrijwillige bijdrage!

De KidsRUN was op zondag 6 oktober en in samenwerking met met de jongeren van projectgroep Worldservants Bethel. De gehele opbrengst komt dan ook ten goede komen aan het project Bethel Goes Malawi 2020.

.

Goede doel

In de zomer van 2020 bouwt groep Bethel Drachten weer aan verandering. Deze keer gaan wij met 40 jongeren op pad om dat te gaan doen. We gaan naar een dorp in Malawi om daar te investeren in het onderwijs. Door samen met de plaatselijke bevolking klaslokalen, latrines of lerarenwoningen te bouwen. Wij staan voor een grote financiële uitdaging, die gaan we aan door het doen van allerlei acties. Bouwt u ook mee?

Steun met een vrijwillige bijdrage!

.

https://www.worldservants.nl/bethel

.

.

.https://abonneer.frieschdagblad.nl/vast-abonnement/compleet-bethel?utm_source=bethelkerk&utm_medium=display&utm_campaign=20190902-najaarscampagne&utm_content=768x240

BattleRUN is een initiatief van:

  • de Vrije Baptistengemeente Bethel

In samenwerking met: