De Koning van Zijn Troon

Kerst theatervoorstelling: De Koning van Zijn Troon

  • Zondag 22 december
  • 14.00 uur, 16.15 uur en 19.30 uur
  • Grote zaal – Schouwburg de Lawei – Drachten.

Dit sprookje voor alle leeftijden speelt zich af in een paleis. De bewoners van het paleis gaan samen met het publiek op zoek naar de diepere betekenis achter het kerstverhaal. Gaat kerst alleen om gezellig met elkaar eten? Gaat kerst over winkelen en cadeaus geven en krijgen? Gaat kerst over de kerstman en zijn arrenslee? Gaat kerst over een baby in een voederbak en de dieren in de stal? Of is er nog een diepere betekenis? Als de koning van zijn torenhoge troon naar beneden komt om het antwoord te zoeken op deze vraag, blijkt dat in deze stap het antwoord op de vraag besloten ligt… Het stuk is geïnspireerd op een kerstverhaal van Paul Biegel.

KAARTEN BESTELLEN

 

Een unieke kerstvoorstelling voor het hele gezin, voor iedereen vanaf 6 jaar.

Samen met de koninklijke kerst-band wordt het een swingende en gezellige  ervaring. Kerst is lekker eten aan een mooi gedekte tafel. Dat is precies wat de koningin van plan is. Maar de prinses denkt daar heel anders over…

Wil jij weten hoe dit bijzondere kerstdiner gaat aflopen? En wil je meemaken hoe het is om op een koninklijke manier kerst te vieren?

Koop dan jouw kaartje voor deze voorstelling:

  • Bij de kassa van Schouwburg de Lawei te Drachten.
  • Online via: www.delawei.nl.
  • Na de ochtenddiensten op 8 december in Bethel.

KAARTEN BESTELLEN

 

‘De Koning van zijn troon’ wil jou en mij met elkaar verbinden.

Persbericht Actief media woensdag 6 november: klik hier voor het hele bericht