De Koning van Zijn Troon

Kerst theatervoorstelling: De Koning van Zijn Troon

Dit sprookje voor alle leeftijden speelt zich af in een paleis. De bewoners van het paleis gaan samen met het publiek op zoek naar de diepere betekenis achter het kerstverhaal. Gaat kerst alleen om gezellig met elkaar eten? Gaat kerst over winkelen en cadeaus geven en krijgen? Gaat kerst over de kerstman en zijn arrenslee? Gaat kerst over een baby in een voederbak en de dieren in de stal? Of is er nog een diepere betekenis? Als de koning van zijn torenhoge troon naar beneden komt om het antwoord te zoeken op deze vraag, blijkt dat in deze stap het antwoord op de vraag besloten ligt… Het stuk is geïnspireerd op een kerstverhaal van Paul Biegel.

Met drie keer een uitverkochte zaal kijken we terug op een geslaagde dag.

 

Bedankt

De Koning van Zijn Troon was niet mogelijk zonder de geweldig inzet van onder andere:

Peter (regisseur), Nynke, Jonathan, Nienke, Ruth, Mirjam, Annemarije, Jan (spelers), Sander, Twan, Albert, Henk, Sera, Donny (muziek), Roos (decormanager), Aafke (producer), Rina (kostuumbeheer), Petra, Annemaartje (visagie), Jappie, Peter (logistiek), Rudy, Anna, Benjamin, Mindert (techniek), Isaäk (catering), Margriet (projectleider), Roeland (communicatie) Jonathan (multimedia) en natuurlijk iedereen die meehelpt en hierboven niet is genoemd.

Daarnaast bedanken we alle organisaties en bedrijven die op allerlei manieren hebben meegeholpen om dit theaterstuk tot stand te laten komen.

Een grote dank en een diepe buiging voor iedereen. Bedankt!

‘De Koning van zijn troon’ wil jou en mij met elkaar verbinden.

Persbericht Actief media woensdag 6 november: klik hier voor het hele bericht