Evangelische Toerusting School

De ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College is bedoeld voor iedereen die de Bijbel beter wil leren kennen, begrijpen en toepassen en wil groeien in geloof. Start op maandagavond 13 september.

De inhoud van de (volledige) cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken van het Oude en Nieuwe Testament aan bod komen. Elke maand wordt er zowel over het Oude Testament als ook over het Nieuwe Testament 2½ uur lesgegeven. In elke les wordt meestal één Bijbelboek behandeld. De cursisten bereiden zich vanuit het cursusmateriaal voor op deze les. In het studiemateriaal, de digitale leeromgeving en in de lessen wordt aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de boodschap van elk Bijbelboek. Klik hier voor meer informatie.

Omdat we vinden dat veel leden van onze gemeente in hun Bijbelkennis en geestelijke leven baat zullen hebben bij deze cursus, bieden we de cursus voor onze leden aan voor de helft van de prijs (€ 162,50 per jaar), niet-leden betalen de volledige prijs (€  325 per jaar). Voor het eerste jaar dient er een cursusmap te worden aangeschaft van € 27,50. Al met al een zeer goede investering voor de rest van je leven! De cursus vindt plaats elke 2e en 4e maandagavond van de maanden september tot en met mei.

Start: maandag 13 september.

  

Docenten: Ludy Fabriek (Hoofd Onderwijs Bethel) en Bas Krins (onderzoeker natuurwetenschappen, leraar, prediker)