ALIVE

Geef je op voor ALIVE 2022!

Ben je tussen de 15 en 19 jaar? dan is ALIVE het programma als je even vastloopt in je leven.  Het helpt je om uitdagingen in je leven samen met God aan te gaan. Of het nu gaat om gedachten die je hebt, relatie of als het thuis niet zo lekker gaat, kom bij ALIVE! We duiken samen de bijbel in, leren van elkaar om te wandelen met Jezus. Samen trekken we een half jaar op en denken graag met je mee over JEZUS die ons leert groeien!

Een half jaar lang ben je met een vaste kleine groep en groepsleiders bezig met onderwerpen zoals:

  • Hoe denkt God over mij?
  • Wil ik mijn leven met God leven?
  • Hoe doe ik dat dan?
  • Wat houdt vergeving in?

Dit seizoen starten we op woensdag 2 maart.

Iedere woensdagavond, van 19.30 uur – 21.15 uur, krijg je onderwijs, praat je in kleine groepen door en praten we onder genot van een hapje en drankje gezellig even na.

Nog meer weten? Mail naar: jeugdwerk@bethel.nl.


Aanmeldformulier ALIVE

Tieners en Jongeren kunnen zich via dit formulier aanmelden voor ALIVE seizoen 2022
    De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de deelnemers en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.