Over ons

Het jongerenwerk is A Generation Moving Towards God. Jongeren die zichzelf en anderen in beweging willen zetten richting God. Wie wij zijn? En onze waarden? Dit is Radical:

We staan in de maatschappij!
We zijn een generatie die midden in de maatschappij staat en we willen het goede zoeken en doen voor de personen die we ontmoeten.

We geven ruimte!
Iedereen is uniek en iedereen connect op een andere manier met God. We zoeken naar verschillende manieren en vormen om geloven vorm te geven in ons dagelijks leven.

Jij hebt invloed!
De vraag is niet of je invloed hebt, de vraag is wát je met jouw invloed doet! Wij zijn jongeren die hun invloed bewust inzetten om richting God te bewegen.

We zijn authentiek!
#NoFilter. Je hoeft je niet beter of mooier voor te doen dan je bent, je mag jezelf zijn, met al je imperfecties, fouten en gebreken en samen leren we hier (steeds beter) mee om te gaan.

We verbinden generaties!
We staan niet op onszelf. We willen zoeken naar wijze mensen die een voorbeeld voor ons kunnen zijn en we willen zelf een voorbeeld zijn voor de generatie die na ons komt.

We dienen!
Ons streven is niet om zelf de belangrijkste of beste te zijn, we willen dienstbaar zijn waardoor we niet alleen ons eigen belang voor ogen hebben, maar ook dat van de ander.

We bewegen richting Jezus!
We zijn niet zomaar een beweging van jonge mensen, onze richting is Jezus! Hij is ons voorbeeld, ons kompas en onze eindbestemming!

Op bethel.nl/jongeren vind je alles terug over deze ‘moving generation’. We treffen elkaar in maandelijkse Radical-diensten en om de week in Focus(huis)kringen. Ieder seizoen gaan we een Weekendje Weg om even adempauze te hebben en te relaxen (nieuwe vriendschappen ontstaan!). En jaarlijks organiseert Bethel verschillende Short Term Projecten voor avonturiers die zomers iets meer willen dan op het strand liggen of alleen ‘hiken’: levensveranderende projectreizen met gedegen organisaties of met ervaren Bethel-projectleiders.

Klik hiernaast voor alle details over Radical, connect met ons op Facebook en Instagram, join the movement!!

Meer weten over Radical? Mail naar radical@bethel.nl.