Radical XL


28 april is elke jongere (vanaf 18 jaar) welkom bij Radical XL! Een middag vol ontmoetingen, workshops en gezelligheid. Half 4 starten we de middag met een korte opening, waarna we uiteen gaan naar verschillende workshops. Voordat we de dag afsluiten met een te gekke Radical dienst, ontmoeten we elkaar bij de maaltijd. Het beloofd een mooie dag te worden!

 

Schilderen (max. 15 personen)
HEY creatieveling, gebruik jij je heART?

We zijn geschapen door een creatieve God. Hij maakte ons brein zo complex, dat we zelfs een linker- en rechter kant hebben. In de rechter kant “woont” je creativiteit. Dit geldt voor iedereen. Dus ook jij die denkt dat je niet creatief bent: dat ben je zeker wel! Grote kans dat je de kracht van jouw creativiteit nog niet hebt ontdekt.

In deze workshop maken we samen een reis van hoofd naar hart. Je leert te luisteren naar je gevoel en deze om te zetten in een tastbaar kunstwerk. We gebruiken muziek als inspiratiebron en werken met waterverf om daar vorm aan te geven.

Word jij enthousiast? Wil jij graag je heART leren gebruiken? Geef je dan op voor deze inspirerende workshop!

PS: Denk alvast na over een nummer dat jou aanspreekt / opbouwt / voedt / inspireert. Neem een koptelefoon of oordopjes mee om dat nummer tijdens de workshop te beluisteren.

 

Koken (max. 6 personen)
Heb jij het braden, bakken en koken onder de knie? Kies dan voor deze workshop waar je samen met leeftijdsgenoten in de keuken staat om een heerlijke maaltijd te bereiden voor heel RADICAL XL!

 

Getuigen (max. 20 personen)
Elke christen heeft een getuigenis, want iedere christen heeft zijn eigen persoonlijke weg moeten afleggen naar het hart van Jezus.

Bij deze workshop ontdek je niet alleen jouw getuigenis, je leert het ook nog eens te verwoorden én uit te delen naar de mensen om je heen!

Ontdek de theorie die hierachter schuilgaat, laat je uitdagen door praktische oefeningen en geef gehoor aan de opdracht die Jezus ons gegeven heeft.

Meld je aan voor de workshop Getuigen!

 

Pubquiz (max. 25 personen)
Zin in een gezellige, maar competitieve middag? Kies dan voor de workshop Pubquiz! Stel een team samen, bedenk een pakkende naam en ga de strijd aan tegen de andere teams. Er worden zowel algemene als Bijbelse vragen gesteld, dus bereid je goed voor! Ga jij naar huis met de hoofdprijs?

 

Vul onderstaand formulier snel in om deel te nemen aan Radical XL!

VOL=VOL


Het is niet langer mogelijk om je aan te melden.