Kinderen

‘Een nieuwe generatie weerbare christenen, die met woord, levensstijl en levenskeuzes getuigen van hun leven met Jezus.’

Colorkids: voor kinderen van 0 t/m 12 jaar
Kinderen zijn fantastisch! Ze houden van actie en avontuur, van feestjes en vriendschappen. En wat is er mooier dan al zo jong God te leren kennen als een échte Vader en Vriend.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een actuele en moderne wijze het evangelie leren kennen en toepassen in hun leven, zodat ze Jezus gaan vinden, volgen en verkondigen!
Elke zondagochtend bezoeken zo’n 800 kinderen uit Drachten en omgeving de kindersamenkomsten die in de Bethelgemeente worden georganiseerd. Alle kindersamenkomsten vinden gelijktijdig plaats met de volwassensamenkomsten.

Bij Colorkids gaan we er voor dat alle kinderen Jezus zullen gaan vinden, gaan volgen en gaan verkondigen.

Ons doel daarmee is dat de kinderen een nieuwe generatie weerbare christenen worden, die met woord, levensstijl en levenskeuzes getuigen van hun leven met Jezus.

Colorkids bestaat uit o.a.: Crèche en peuters, de groepen van de basisschool, De Diamanten (ZML), Kinderkerk, Joy Kids. Omdat we een grote gemeente zijn, en voor iedere groep eigen samenkomsten organiseren en onderwijsmateriaal gebruiken is er over alle groepen veel te vertellen. Hiernaast ziet u informatie per groep of per onderdeel op een rij. Voor laatste nieuwtjes hebben we ook een eigen Facebook-pagina. Vind deze pagina leuk en blijf zo nog sneller op de hoogte!

Meer weten over Colorkids? Mail naar kinderwerk@bethel.nl.