Kinderen

‘Een nieuwe generatie weerbare christenen, die met woord, levensstijl en levenskeuzes getuigen van hun leven met Jezus.’

Colorkids: voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

Kinderen zijn fantastisch! Ze houden van actie en avontuur, van feestjes en vriendschappen. En wat is er mooier dan al zo jong God te leren kennen als een échte Vader en Vriend.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een actuele en moderne wijze het evangelie leren kennen en toepassen in hun leven, zodat ze Jezus gaan vinden, volgen en verkondigen!
Elke zondagochtend bezoeken zo’n 800 kinderen uit Drachten en omgeving de kindersamenkomsten die in de Bethelgemeente worden georganiseerd. Alle kindersamenkomsten vinden gelijktijdig plaats met de volwassensamenkomsten.


Registratie kids in Church Center App

Registreren doen we voor de veiligheid van onze kinderen, we weten daarmee wie in het gebouw zijn en in welke groep de kinderen zitten. 

Dit registreren deden we voorheen altijd met de Gopas, maar dit systeem was niet meer toereikend en het werd qua IT niet meer ondersteund. Vandaar de overstap. 

U kunt nu op zondag uw kind registreren middels een speciale app: nl. De Church Center app, deze app is een onderdeel van Planning Center Online welke wij al meer dan 12 jaar gebruiken voor het plannen van de diensten.


Bij Colorkids gaan we er voor dat alle kinderen Jezus zullen gaan vinden, gaan volgen en gaan verkondigen.

Ons doel daarmee is dat de kinderen een nieuwe generatie weerbare christenen worden, die met woord, levensstijl en levenskeuzes getuigen van hun leven met Jezus.

Colorkids bestaat uit o.a.: Crèche en peuters, de groepen van de basisschool, De Diamanten (ZML), Kinderkerk, ën Kinderkoor “Fjoer”. Omdat we een grote gemeente zijn, en voor iedere groep eigen samenkomsten organiseren en onderwijsmateriaal gebruiken is er over alle groepen veel te vertellen. Hiernaast ziet u informatie per groep of per onderdeel op een rij. Voor laatste nieuwtjes hebben we ook een eigen Facebook-pagina. Vind deze pagina leuk en blijf zo nog sneller op de hoogte!

Meer weten over Colorkids? Mail naar kinderwerk@bethel.nl