Crèche en peuters

Voor baby’s en peuters is er op de zondagochtend per leeftijdsjaar aparte opvang in speciale baby- en peuterzalen.

 

Crèche

Tijdens ochtendsamenkomsten van de volwassenen kunnen kinderen in de babyopvang worden opgevangen, per leeftijdsjaar. Bij de crèche worden kinderen verzorgd en spelen en slapen in een rustige omgeving. De allerkleinsten van 0 tot 1 jaar in de rode babyruimte. De baby’s van 1 tot 1,5 jaar in de groene ruimte en dreumesen van 1,5 tot 2 jaar in de gele ruimte.

 

Peuters

Er is een speciaal peuterprogramma voor de kinderen van 2 en 3 jaar. Tijdens het speciaal op deze leeftijd aangepaste programma wordt samen gezongen, gebeden en een verhaal verteld. Ook wordt er een knutselwerkje gemaakt. En natuurlijk is er voor de kinderen volop ruimte om te spelen.

De peuters van 2 tot 3 jaar hebben een eigen peuterlokaal en de peuters van 3 tot 4 jaar ook, beide in het Kinderparadijs (ingang via Herberg).

 

Praktisch (tijdelijk geen digitale inschrijving maar wel in het lokaal bij brengen)

Wanneer kinderen worden gebracht of gehaald moet een registratieformulier worden ingevuld door de ouders. Iedere ouder krijgt namelijk een nummerlabel mee en mocht een kind de ouder tijdens de dienst nodig hebben, dan verschijnt op beide projectieschermen in De Voorhof het nummer dat op het label staat. De ouder kan dan zo snel mogelijk naar het lokaal van het kind. Op deze manier kunt u als ouder rustig naar de samenkomst en bent u toch bereikbaar.

We vragen u om op alle artikelen die aan kind(eren) worden meegegeven de naam van het kind te schrijven.

 

Meer weten? Mail naar kinderwerk@bethel.nl