Registratie

Nu we alweer een hele poos de kinderen bij het Kinderwerk mogen verwelkomen willen we weer gaan starten met registreren. Registreren doen we voor de veiligheid van onze kinderen, we weten daarmee wie in het gebouw zijn en in welke groep de kinderen zitten. Dit registreren deden we voorheen altijd met de Gopas, maar dit systeem was niet meer toereikend en het werd qua IT niet meer ondersteund. Vandaar de overstap. 

U kunt nu op zondag uw kind registreren middels een speciale app: nl. De Church Center app, deze app is een onderdeel van Planning Center Online welke wij al meer dan 12 jaar gebruiken voor het plannen van de diensten.

Church Center App

Als u deze App installeert op uw telefoon dan kunt u eenvoudig via uw telefoon met de zelfscan bij de registratiebalies in de centrale hal een sticker laten printen. Zie voor het downloaden van deze app de bijlage of op onze site www.bethel.nl/kinderen

Ga naar de volgende link en regel dit voor aanstaande zondag, dan kunnen we een snelle doorstroom realiseren:

Google Playstore:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ministrycentered.churchcenter&pli=1

Apple Store:

https://apps.apple.com/nl/app/church-center-app/id1357742931?uo=4&ls=1&mt=8

Mocht u de app om een bepaalde reden niet willen installeren dan is dat ook geen probleem, u kunt uw zoon of dochter nog steeds persoonlijk laten registreren bij de registratiebalies. Lukt het installeren niet, kom dan op een zondag vragen bij de registratiebalie in de centrale hal. 

Bedankt alvast voor uw medewerking!

Team Registratie Colorkids