Kring: Betrokken bij elkaar

Kring houdt in dat je met een kleine groep mensen door onderlinge betrokkenheid ‘lichaam van Christus’ bent; je ontmoet elkaar regelmatig en zo inspireer en bemoedig je elkaar, help je elkaar waar nodig, bespreek je samen een thema en bid je samen. Het draait bij de kring om betrokkenheid bij elkaar, doordat leden zich richten op de onderlinge relaties. De kring functioneert als een gezin. Het is de plaats waar leden mogen leren om met elkaar om te gaan zoals Jezus met ons omgaat. Omdat onze gemeente zo groot is, is het van wezenlijk belang dat we in kleine groepen persoonlijk en diepgaand contact met elkaar hebben.

“Vriendschappen waar je het leven mee mag delen” – Esther


Thuis bij …

Thuis bij … Bas.
Thuis bij … Esther.
Thuis bij … Johannes.

“Ik vind het belangrijk dat je jezelf mag en kan zijn in een kring.” – Bas


Kringen

Hoe is de zorg voor elkaar geregeld in zo’n grote gemeente? Hoe blijft Bethel toch persoonlijk?

Zorg voor elkaar en dus persoonlijk blijven is geregeld in de huiskringen van de Bethelgemeente. Ga voor alle achtergrondinformatie over huiskringen naar ‘kringen‘ en oriënteer je daar op onze visie op kringen.

Er zijn kringen voor tieners, kringen voor jongeren en kringen voor volwassenen.

“… het is heel versterkend ook voor je persoonlijk geloof” – Johannes


Focuskring

Speciaal voor jongeren zijn er eigen (huis)kringen waar je met je eigen leeftijdgenoten kan zoeken naar verdieping in je geloof en je relatie met Jezus.

Tienerkring

In onze tienerkringen ontmoet je christelijke leeftijdsgenoten! Samen duik je in de Bijbel, doe je toffe spellen en leer je Jezus volgen. Twee kringleiders zullen met je groep optrekken.


Gastenkring

Ben je een regelmatige bezoeker van onze diensten?
Wil je nader kennis maken met onze gemeente?
Overweeg je lidmaatschap?

Kom dan op de volgende dinsdagavonden naar de Gastenkring in de Lounge naast de Fonteinzaal, waar je Bethel als gemeente beter leert kennen,

waar je andere vaste gasten ontmoet en samen kunt praten over geloofs- en levensvragen. De avonden zijn van 19.30-21.30 uur. Binnenlopen kan altijd! Meer informatie nodig? Mail Ludy Fabriek: lfabriek@bethel.nl.