Muskathlon@home

… Lets celebrate humanity …

In samenwerking met Compassion, OpenDoors en Tot heil des volks wordt op zaterdag 26 juni een Muskathlon@Home in Drachten georganiseerd. De Muskathlon@Home is een landelijke sport beweging waarbij mensen opstaan voor gerechtigheid en zoveel mogelijk geld ophalen voor de projecten van de 3 organisaties. Woon jij in Regio Drachten en wil je meedoen? Meld je dan aan voor een (hard)loop afstand of de fietstocht. Je zoekt zelf sponsors en al het geld wat binnenkomt zal verdeeld worden over 3 geselecteerde projecten.


Waarom …

Ieder leven is het waard om gevierd te worden. Helaas zien we wereldwijd dat dit te vaak niet wordt gedaan. Het zijn de kinderen in de sloppenwijken die hun toekomst nooit van de grond zien komen. Het is de vader die met zijn gezin wordt vervolgd in het Midden-Oosten en vernederd wordt om wat hij gelooft. Het is de vrouw die gedwongen wordt tot prostitutie en van wie haar waardigheid keer op keer door het stof wordt gehaald. – Muskathlon 

https://youtu.be/tFEYjyyGF0k

“Ik ben helemaal geen sporter, maar het was een perfecte combi:

weer goed in beweging komen en tegelijkertijd gehoor geven aan mijn hart voor gerechtigheid.”

Priscilla, 42 jaar


Deelnamekosten:

De deelname kosten bedragen 10 euro pp. Dit  bedrag is bestemd voor organisatiekosten en voor het rode T-shirt waarin alle deelnemers de Muskathlon gaan lopen of fietsen. Meld je aan via onderstaand formulier dan ontvang je binnenkort meer informatie.


“Vorig jaar deden we met een aantal gemeenteleden mee aan de Muskathlon@home. Deze editie gaan we proberen de hele kerk in beweging te krijgen. Iedereen kan eigenlijk meedoen, dat maakt het ook zo verbindend.”

Bert, 44 jaar