Actie Friese Rijders

Twee jaar oorlog in Oekraïne

Op 24 februari is het twee jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. Vanuit de Friese Rijders is het verzoek bij Bethel gekomen om mee te werken aan de actie om deze winter in totaal 100.000 bananendozen vol levensmiddelen naar Oekraïne te brengen.

Wij willen daar als Bethel graag aan bijdragen!

Inzameling: Zaterdag 24 februari en zondag 25 februari

Friese Rijders voor Oekraïne

Er zijn twee manieren waarop jullie mee kunnen doen met deze actie.

Compleet pakket

Jullie kunnen de komende weken als huiskring een lege doos ophalen in de kerk en deze samen vullen tot een compleet pakket. Dit kan natuurlijk ook als familie of samen met de mensen uit uw muziekteam, uw collega-parkeerwachters of uw kinderwerkteam.

Losse producten

Heeft u geen huiskring of andere groep waarmee u een hele doos kunt vullen? Geen probleem! Losse producten zijn ook van harte welkom!

Inleveren

De gevulde dozen of artikelen kunnen in de kerk worden ingeleverd op zaterdag 24 februari tussen 10.00 en 12.00 uur en op zondag 25 februari voor de eerste of de tweede dienst.


Bekijk hier de flyer

Bekijk hier de paklijst


Friese Rijders

Samen willen we 100.000 bananendozen naar Oekraïne brengen. Deze dozen gaan naar burgers, met name in de frontliniestreek. Maar ook kwetsbare ouderen, gehandicapten in de rest van het land weten we te bereiken. Via ons netwerk daar is er bekend waar de hulp het meest nodig is.

We hebben het over honderdduizenden burgers die in een gebied wonen met weinig voedsel, water, elektriciteit en verwarming. Zij leven al maanden onder barre omstandigheden en hebben te maken met kou, spanning en bombardementen. De meest hulpbehoevenden zijn weduwen, wezen, armen, blinden en invaliden. Voor elke inwoner is het een levensbepalende bijdrage en inhoud!