aanmeldformulier Square 2022 medewerker

Square 2022: 26 mei – 29 mei 2022

Via deze pagina kan jij je aanmelden voor Square 2022. Wij hopen dat wij eind mei gewoon weer terecht kunnen bij het Fries Congres Centrum in Drachten (oprijlaan 6). Mochten deze plannen toch veranderen dan zullen wij contact met je opnemen, je informeren over de nieuwe plannen en daarna kan jij alsnog besluiten wat jij wilt. Als je dan toch liever wilt annuleren dan krijg jij je deelnamegeld weer teruggestort. Medewerkers kunnen zich hieronder aanmelden voor de verschillende taken.

Kosten medewerker:

99,95 (de vroegboekkorting is helaas voorbij)

Mochten de financiën voor Square een probleem zijn, contact dan de kerk met wie jij meekomt of er financieel iets te regelen valt. Kom je vanuit de bethel (als lid, gastlid of vriend van een lid) dan mag je het jeugdwerk contacten (jeugdwerk@bethel.nl). Zij kunnen dan met je afstemmen wat er qua financiën allemaal mogelijk is.

Medewerkers worden op donderdag 26 mei vanaf 13:00 verwacht

Voor een overzicht van de verschillende taken verwijzen wij je graag door naar de volgende link: bethel.nl/taakomschrijvingen-square-2022/ 


Aanmelden (wachtlijst)

Het maximaal aantal aanmeldingen is bereikt en dat is geweldig! Maar voor diegene die toch nog kans willen maken op een plekje op Square is het mogelijk je aan te melden voor de wachtlijst. Je hoort dan zo spoedig mogelijk wanneer er een plekje vrij komt en je alsnog naar Square kan. Ook als het niet meer lukt zal je worden geïnformeerd.

Aanmeldformulier Square 2022 - Medewerkers - wachtlijst

  • De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de deelnemers en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Tevens worden tijdens Square weekend foto's en film materiaal gemaakt ten behoeve van promotie van het SQUARE weekend. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.