Orden je leven: van binnen en van buiten

Deze training is bedoeld voor jou als je op zoek bent naar een leven zoals God het bedoeld heeft voor jou. De cursus is bijzonder praktisch en geeft je een duidelijk beeld waar je aan kunt werken om je leven op orde te krijgen. Met 6 verschillende thema’s werk je stap voor stap aan dit prachtige doel. In het eerste deel van de cursus komen de thema’s ‘Geloof’,‘Hart’ en ‘Hoofd’ aan de beurt. In het tweede deel van de cursus (start voorjaar 2022) komen de thema’s ‘huis’, ‘financiën/administratie’ en ‘gezondheid’ aan de beurt.


Huis – Welke invloed hebben alle spullen die je hebt en voel je je thuis in je eigen huis? Hoe kun je loskomen van spullen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt?


Financiën/administratie – Op welke manier kun je verstandig omgaan met je geld? Hoe zorg je ervoor dat je administratie op orde is? Wat leert de Bijbel ons over geld?


Gezondheid – Hoe ga je om met ziekte en welke rol speelt medicatie in je leven? Wat zegt de Bijbel over gezondheid en genezing door gebed? Welke (alternatieve) geneeswijzen zijn er en zijn ze Bijbels verantwoord? Hoe kan voeding een bijdrage leveren aan je gezondheid?


In ieder thema kijken we aan de hand van Bijbelteksten en persoonlijke voorbeelden hoe je je leven op orde kunt maken in overstemming met Gods bedoelingen voor jou. Tijdens de cursus maken we gebruik van het vernieuwde trainingsboek ‘Leef zoals je bedoeld bent’. Dit boek ontvang je digitaal* en is inbegrepen bij de cursusprijs. (*Wanneer je niet in de gelegenheid bent om het boek te printen kun je tegen een kleine vergoeding een gedrukte versie ontvangen)

Op de dinsdagavonden 1 en 15 februari, 1, 15 en 29 maart.

Kosten: € 20

Docent: Johanna Hoekstra (professional organizer, begeleidt mensen naar rust en overzicht; geeft daarnaast workshops, cursussen en trainingen)

Terug naar Onderwijs

Terug naar Home Bethel