Orden je leven: van binnen en van buiten

Deze training is bedoeld voor jou als je op zoek bent naar een leven zoals God het bedoeld heeft voor jou. De cursus is bijzonder praktisch en geeft je een duidelijk beeld waar je aan kunt werken om je leven op orde te krijgen. Met 6 verschillende thema’s werk je stap voor stap aan dit prachtige doel. In het eerste deel van de cursus komen de thema’s ‘Geloof’,‘Hart’ en ‘Hoofd’ aan de beurt. In het tweede deel van de cursus (start voorjaar 2022) komen de thema’s ‘huis’, ‘financiën/administratie’ en ‘gezondheid’ aan de beurt.


Geloof (14 & 28 sept.) Welke rol speelt jouw geloof in het leven dat je leidt? Hoe kan je geloof je helpen om je leven op orde te krijgen? Hoe weet je wat Gods plan is met jouw leven en hoe kun je zeker weten dat je goed bezig bent? Deze en andere vragen komen aan de orde in de eerste twee lessen.


Hart (12 & 26 okt.) Hoe kun je luisteren naar je hart? Welke functie heeft je hart als het gaat om het nemen van beslissingen en Gods plan met jouw leven?


Hoofd (9 & 23 nov.) Wat zorgt ervoor dat we zoveel negatieve gedachtes hebben? Hoe kun je grip krijgen op je gedachtes? Welke invloed hebben je gevoelens op je denken en hoe ga je hiermee om?


In ieder thema kijken we aan de hand van Bijbelteksten en persoonlijke voorbeelden hoe je je leven op orde kunt maken in overstemming met Gods bedoelingen voor jou.Tijdens de cursus maken we gebruik van het vernieuwde trainingsboek ‘Leef zoals je bedoeld bent’. Dit boek ontvang je digitaal* en is inbegrepen bij de cursusprijs. (*Wanneer je niet in de gelegenheid bent om het boek te printen kun je tegen een kleine vergoeding een gedrukte versie ontvangen)

Docent: Johanna Hoekstra (professional organizer, begeleidt mensen naar rust en overzicht; geeft daarnaast workshops, cursussen en trainingen)

Terug naar Onderwijs

Terug naar Home Bethel