Paasspecial

… Het is voor christenen een feest der herkenning, voor zoekenden een uitnodiging …‘ André van der Weide

Paasspecial: ‘Vader en Zoon’

Een bijzondere samenwerking van de Vrije Baptistengemeente Bethel en het Noorderlicht Paasproject.

Zondag 4 april – 19.00 uur – YouTube:  Ga hier naar de uitzending van 4 april

Wees getuige van een feest waar iedereen welkom is en waar we een wonderlijke reis gaan maken rond Pasen. Een unieke samenwerking tussen bekende en onbekende talenten met onder andere Elly Zuiderveld, Sera Noa, Nynke Dandan en een bijdrage van Martin Brand. Deze avond zal een belevenis zijn voor jong en oud, een reis voor het hele gezin en voor iedereen die de uitnodiging wil ontvangen om het prachtige verhaal rondom Pasen te gaan ontdekken.

Wees erbij, nodig uit en vier met ons het feest van Pasen.

Met medewerking van onder andere Elly Zuiderveld, Sera Noa, André van der Weide, Nynke Dandan, Margreeth en Zora Ploeger, Jaap Kramer, Willeke Brouwer, kinderkoor Fjoer, Bouke Norg, Jacob Folkerts en een bijdrage van Martin Brand.


Het NoorderLicht Project

Een enthousiaste groep mensen met een gedeelde passie voor muziek en geloof. Ontstaan vanuit een lokale kerk in het Noorden hebben ze een verzameling liedjes geschreven en opgenomen. Thuisbasis is daarbij studio Abbey Roden van André van der Weide, maar het is vooral de samenwerking voor wie maar wil en iets moois kan toevoegen. Het NoorderLicht Project wil graag op een enthousiaste, andere manier overbrengen wat we geloven in taal die voor iedereen begrijpelijk is. Ze hopen dat ze daarmee dicht bij mensen kunnen komen, op een positieve, muzikale, eerlijke en soms kwetsbare manier. Ze maken graag mooie dingen en hopen daarbij iets te kunnen overbrengen van waar ons licht vandaan komt.

‘Wij zijn christenen, enthousiast over ons geloof en dat willen we graag delen. Maar we willen de drempel niet te hoog maken omdat we vinden dat de boodschap voor iedereen is.’ 

André van der Weide


Paasdiensten van de Vrije Baptistengemeente Bethel:

Goede Vrijdag dienst – 2 april – 19.00 uur
Paasgezinsdienst – 4 april – 10.00 uur
Paasspecial – 4 april – 19.00 uur