Gemeentezorg

De taakgroep Gemeentezorg wil in verbondenheid met het Bethel huisgezin leden en niet-leden tijdelijk helpen in elke situatie van hun leven. Zodat zij zich zelfstandig bruikbaar weten (voelen) voor Gods Koninkrijk. De kern van alle taken binnen gemeentezorg wordt gevormd door helen, bijstaan, begeleiden en verzoenen. Daarmee dragen we bij aan de relatie met God, zichzelf en de naaste. Zo verheerlijken we Hem en wordt Jezus Christus zichtbaar en zijn we samen een getuigenis in de wereld.


Ziekencoördinator

In overleg met Jacob Visser (Zorgpastor) contact onderhouden met zieken en indien gewenst info doorgeven aan Bethel Actueel. Deze gegevens verwerken in persoonlijke dossiers. Gewenste kwaliteiten: pastoraal, communicatief (telefonisch zowel als per mail) en kunnen omgaan met PC. Gemiddeld 8 uur per week (in overleg) naar eigen tijd in te delen.


Contact

Is het jou verlangen om onderdeel uit te gaan maken van Gemeentezorg? Of heb je een vraag over de vacature? Neem dan gerust contact op via: gemeentezorg@bethel.nl.