Muziek

Binnen het Muziekwerk van Bethel werken we aan een balans waarin het geestelijke, muzikale en het sociale aspect aandacht krijgt. We willen met de liederen en muziek altijd dienstbaar zijn aan God en Zijn gemeente. Met als doel dat de gemeente zich zonder afleiding kan richten op God, Hem kan aanbidden en de eer brengen die Hem alleen toekomt.

VISIE: Bethelmuziek wordt gevormd door pure aanbidders, altijd en overal; ze worden gedreven door toewijding aan God en zijn gemeente, verwachting van de kracht van Zijn aanwezigheid en het verlangen met Hem verbonden te zijn.

Voel je thuis bij Muziek …


Mannelijke zanger

Je draait mee in een muziekteam van Kinderwerk, X-stream, Radical of Volwassenwerk. Kijkend naar je niveau kun je zelfstandig aan de gang of kun je gekoppeld worden aan iemand anders om je verder ontwikkelen. Gemiddeld zing je 1 keer per maand in de diensten en repeteer je 2 keer voorafgaand aan de dienst. Vooral bij Radical hebben we nu mannen nodig! Dus ben je tussen de 18 en 30 jaar en zing je, dan kunnen we je zeker gebruiken


Muzikant(e) in orkest

Bespeel je een blaasinstrument? Trompet, Trombone, Bas, Tuba, Hoorn, Saxofoon, Hobo, Klarinet? Dan zijn we op zoek naar jou. Het Bethel Orkest is vanaf september weer begonnen met repeteren op de maandagavonden van 19:30u tot 22:00u. Als je mee doet schuif je aan bij de repetities, studeer je prachtige partijen in speciaal geschreven voor de liederen die we in de kerk zingen en doe je eens per 5 weken mee in een dienst. Interesse? Meld je aan en kom eens kijken bij een repetitie. 


Pianist

Je draait mee in een muziekteam van Kinderwerk, X-stream, Radical of Volwassenwerk. Kijkend naar je niveau kun je zelfstandig aan de gang of kun je gekoppeld worden aan iemand anders om je verder ontwikkelen. Gemiddeld speel je 1 keer per maand in de diensten en repeteer je 2 keer voorafgaand aan de dienst.


Bassist

Je draait mee in een muziekteam van X-stream, Radical of Volwassenwerk. Kijkend naar je niveau kun je zelfstandig aan de gang of kun je gekoppeld worden aan iemand anders om je verder ontwikkelen. Gemiddeld speel je 1 keer per maand in de diensten en repeteer je 2 keer voorafgaand aan de dienst.


Elektrische gitaar

Je draait mee in een muziekteam van Kinderwerk, Xstream, Radical of Volwassenwerk. Kijkend naar je niveau kun je zelfstandig aan de gang of kun je gekoppeld worden aan iemand anders om je verder ontwikkelen. Gemiddeld speel je 1 keer per maand in de diensten en repeteer je 2 keer voorafgaand aan de dienst.


Koordirigent

Binnen het muziekwerk zijn we ook op zoek naar een koordirigent. Heb je een een redelijk goede onderlegging van muziektheorie, kun je driestemmige partijen uitschrijven, heb je ervaring met het aanleren van partijen aan een groep mensen en kun je goed samenwerken? Of heb je veel hiervan in huis en wil je het leren van Heine Bosma dan kun je aan hem gekoppeld worden om te kijken of deze plek iets voor je is. Je repeteert twee keer in de maand op woensdag of donderdag (in overleg) en doet 1 keer per maand mee in de diensten.


Contact

Lijkt jou het leuk om onderdeel uit te gaan maken van het Muziekteam? Of heb je een vraag over de taakgroep Muziek? Stuur dan een e-mail naar: muziek@bethel.nl of schiet Heine of iemand van het muziekwerk aan op de zondagen.


.