Programma

Binnen de Bethelkerk is het Programmateam verantwoordelijk voor de aansturing, de processen en organisatie van de diensten en specials. Elke week komt het Programmateam bij elkaar om de diensten en specials voor te bereiden waarin we samen de planning, themakeuze en creatieve elementen  voor de diensten bespreken en vastleggen. Belangrijk is hierbij de afstemming met de verschillende teams die bijdragen aan de uitvoering  en de totstandkoming van de diensten. Onder de verantwoordelijkheid van het programmateam vallen: de host, producers, gastenteam, vertalers en post-productie.

Voel je thuis bij het Programmateam …


Assistent hoofd Programma

Binnen het programmateam zijn we op zoek naar een broer/zuster vanuit de gemeente die het Hoofd Programma kan assisteren in de praktische ondersteuning als ook de bewaking en uitvoering van gemaakte afspraken. Ben jij iemand die goed planmatig en organisatorisch kan werken en nieuwsgierig geworden is naar deze bediening en daarover meer wil weten? Neem dan contact op.


Vertaler

Onze diensten worden door veel mensen bezocht en gekeken waaronder ook anderstaligen. Hen willen we ook graag de boodschap van het Evangelie doorgeven en laten weten wie de Heer is. Daarom zijn we op zoek voor de ochtenddiensten op zondag naar vertalers.  Er hoeft geen 100 procent woordelijke vertaling te worden gedaan, zolang de strekking van de preek kan worden doorgegeven.

Omdat het hier gaat om simultaan vertalen is het vereist dat je direct kan vertalen wat er wordt gezegd en dat kan blijven doen. Dus luisteren en zelf spreken. 

Enige kennis van Bijbelse terminologie en woordgebruik is aan te bevelen. Er is een pc voor teksten en Google translate aanwezig. 

Als vertaler is het belangrijk is dat je beschikt over een gevorderde Engelse woordenschat, met ervaring in het spreken van het Engels.


Contact

Lijkt jou het leuk om onderdeel uit te gaan maken van het Programmateam? Of heb je een vraag over de taakgroep Programma? Neem dan gerust contact op met Corry Doornbos via: cdoornbos@bethel.nl.


.