Tieners

‘In afhankelijkheid van God worden tieners uitgedaagd, ondersteund en toegerust om een discipel van Jezus te zijn.’

Welkom op de site van het X-stream Tienerwerk. Hier vind je veel informatie over alle verschillende activiteiten die door het Tienerwerk worden georganiseerd.

Nieuwe Tienerwerker: naast Evert van Wieren is Jonathan van den Broek per 1 januari 2021 in dienst getreden als Tienerwerker in Bethel. Ben je nieuwsgierig naar wie hij is: ga dan naar de volgende link: voorstellen Jonathan

X-Stream: voor tieners van 12 t/m 17 jaar X-Stream

Tieners zijn super boeiend! Na de basisschool breekt een hele nieuwe fase in het leven van kinderen aan (en hun ouders ;)). Kinderen worden tieners. Ze ontwikkelen zich enorm snel: meisjes worden jonge vrouwen, jongens worden jonge mannen. Tieners gaan op zoek naar hun identiteit en kunnen zich soms behoorlijk afzetten tegen het vertrouwde van thuis. En soms ook tegen het vertrouwde van ‘naar de kerk gaan’. Juist daarom hebben we in de Bethelgemeente speciaal voor die boeiende tieners eigen(tijdse) activiteiten zoals Meetings, Camps, Tienerdoopdiensten, Kringen, Talkzone, Life Hurts God Heals, Square en meer. Op deze pagina’s staat alles wat je moet weten!

Thema avond: “De tijd waarin wij leven” deel 2

Na een zeer bijzondere en interessante inleiding van Jacob Folkerts over “de tijd waarin wij leven” hopen wij op vrijdagavond 19 februari verder te kunnen gaan met dit thema. Net als de eerste avond is deze avond ook weer toegankelijk voor tieners in de leeftijd van 14-17 jaar. Opgave kan via onderstaande link:

Eerste sessie gemist? bij deze de “opname” “De tijd waarin wij leven”

Inschrijving 19 februari "de tijd waarin wij leven" (deel 2)

Het formulier dient per persoon te worden ingevuld.
  • Geef hieronder je leeftijd aan. Let op! Boven de 17 jaar mag je je helaas niet aanmelden voor deze avond:-(.
  • (klik op de datum)
  • Het e-mailadres wordt gebruikt om een bevestiging te versturen.

 

En wil je van de laatste nieuwtjes en activiteiten op de hoogte blijven van X-Stream? Connect dan met ons op Facebook, Twitter en Instagram.

X-Stream = in afhankelijkheid van God worden tieners uitgedaagd, ondersteund en toegerust om een discipel van Jezus te zijn.

Meer weten over X-Stream? Mail naar jeugdwerk@bethel.nl.