Tieners

‘In afhankelijkheid van God worden tieners uitgedaagd, ondersteund en toegerust om een discipel van Jezus te zijn.’

Welkom op de site van het X-stream Tienerwerk. Hier vind je veel informatie over alle verschillende activiteiten die door het Tienerwerk worden georganiseerd.

X-Stream: voor tieners van 12 t/m 17 jaar X-Stream

Tieners zijn super boeiend! Na de basisschool breekt een hele nieuwe fase in het leven van kinderen aan (en hun ouders ;-)). Kinderen worden tieners. Ze ontwikkelen zich enorm snel: meisjes worden jonge vrouwen, jongens worden jonge mannen.

Tieners gaan op zoek naar hun identiteit en kunnen zich soms behoorlijk afzetten tegen het vertrouwde van thuis. En soms ook tegen het vertrouwde van ‘naar de kerk gaan’. Juist daarom hebben we in de Bethelgemeente speciaal voor die boeiende tieners eigen(tijdse) activiteiten zoals Meetings, Camps, Tienerdoopdiensten, Kringen, Talkzone, Youth-Alpha, Life Hurts God Heals, Square en meer. Op deze pagina’s staat alles wat jij of je ouders moet(en) weten!

Tea(t)ching

Boeiende bijbelstudie(s), waarin jij praktisch handvatten krijgt om meer met Hem te gaan leven en hoe jij meer kunt getuigen over Hem.
Ben je in de leeftijd van 14-17 jaar? Wil je graag meer van Hem! Geef je dan op om eens langs te komen op één van onze Tea(t)chingsavonden.
Ook digitaal kun je alvast een voorproefje nemen, de boeiende studie(s)van Jacob Folkerts over “de tijd waarin wij leven” staan namelijk ook op YouTube, bij deze de “opnames” “De tijd waarin wij leven” & ‘Het rijk van de antichrist’

Opgave kan via onderstaande link:

En wil je van de laatste nieuwtjes en activiteiten op de hoogte blijven van X-Stream? Connect dan met ons op Facebook en Instagram.

X-Stream = in afhankelijkheid van God worden tieners uitgedaagd, ondersteund en toegerust om een discipel van Jezus te zijn.

Meer weten over X-Stream? Mail naar jeugdwerk@bethel.nl.