Tieners

‘In afhankelijkheid van God worden tieners uitgedaagd, ondersteund en toegerust om een discipel van Jezus te zijn.’

Welkom op de site van het X-stream Tienerwerk. Hier vind je veel informatie over alle verschillende activiteiten die door het Tienerwerk worden georganiseerd. De meest recente berichten staan hieronder en alle overige informatie staat op de sub-pagina’s.

X-Stream: voor tieners van 12 t/m 17 jaar X-Stream

Tieners zijn super boeiend! Na de basisschool breekt een hele nieuwe fase in het leven van kinderen aan (en hun ouders ;)). Kinderen worden tieners. Ze ontwikkelen zich enorm snel: meisjes worden jonge vrouwen, jongens worden jonge mannen. Tieners gaan op zoek naar hun identiteit en kunnen zich soms behoorlijk afzetten tegen het vertrouwde van thuis. En soms ook tegen het vertrouwde van ‘naar de kerk gaan’. Juist daarom hebben we in de Bethelgemeente speciaal voor die boeiende tieners eigen(tijdse) activiteiten zoals Meetings, Camps, Tienerdoopdiensten, Kringen, Talkzone, Life Hurts God Heals, Square en meer. Op deze pagina’s staat alles wat je moet weten!

En wil je van de laatste nieuwtjes en activiteiten op de hoogte blijven van X-Stream? Connect dan met ons op Facebook, Twitter en Instagram.

X-Stream = in afhankelijkheid van God worden tieners uitgedaagd, ondersteund en toegerust om een discipel van Jezus te zijn.

Meer weten over X-Stream? Mail naar jeugdwerk@bethel.nl.