X-stream Camp ‘one’ 2022

Let op: op dit moment is het weekend helemaal volgeboekt en kan jij je alleen nog aanmelden om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een grote wachtlijst gaan we nog onderzoeken of er andere opties zijn maar wij kunnen nog niets garanderen… Hieronder nog wel even alle informatie:

Van 16-18 september gaat er een groep van maximaal 90 tieners (eerste en tweede klassers) en 30 medewerkers naar Ameland. Als tiener kan jij je aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en na de zomervakantie ontvang je meer informatie over het weekend. De kosten bedragen 77,00 euro per persoon welke via Ideal kunnen worden overgemaakt. Mochten de financiën een probleem/uitdaging zijn dan mag je contact opnemen met Evert van Wieren (evanwieren@bethel.nl). Hij zal dan aangeven wat er verder mogelijk is. De financiën mogen geen reden zijn om niet mee te kunnen gaan.

Lees onderstaande nog even voordat jij je (tiener) aanmeldt:

Naast het geestelijke aspect is één van de doelen van het X-Stream Camp om (nieuwe) leeftijdsgenoten (beter) te leren kennen. Daarom kiezen wij er als organisatie dit jaar bewust voor om zonder mobiele telefoon (en muziek boxen of speakers van tieners) dit weekend te organiseren. Voor noodgevallen hebben een aantal leiders wel een mobiele telefoon mee maar deze zullen verder ook niet gebruikt worden. Het telefoonnummer voor noodgevallen zal later nog aan jullie ouders/verzorgers worden gecommuniceerd. Wij beseffen ons dat dit voor veel tieners en medewerkers best lastig gaat worden maar geloven ook dat er hierdoor meer aandacht en tijd voor elkaar en voor God is. Bij de aanmelding gaan jullie er dus mee akkoord dat jullie zoon of dochter zonder mobiele telefoon naar Ameland vertrekt. Mobiele telefoons die wel meegenomen worden en ontdekt worden door de leiders zullen tot en met zondag “in bewaring” worden genomen door de organisatie. Alle andere informatie over het weekend ontvangen jullie in een bevestigingsbrief na de zomervakantie.


Aanmelden voor de wachtlijst als eerste of tweede klasser doe je hier:

Aanmeldformulier Camp Ameland klas 1 & 2 - Deelnemers - wachtlijst

  • De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de deelnemers en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Tevens worden tijdens het weekend foto's gemaakt. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.