X-stream Camp 2019

Helaas voor jou….. Het weekend is volgeboekt. Je kunt nog wel op de reservelijst gezet worden. Mail dan even met Evert (evanwieren@bethel.nl)

Tieners hebben ook voor het nieuwe seizoen (2019-2020) weer de kans om mee te gaan op X-stream Camp. Van 13-15 september gaat er een groep van maximaal 80 tieners en 30 medewerkers naar Ameland (de kampeerboerderij is helaas niet groter). Wees er dus snel bij!! Als tiener kan jij je aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en na de zomervakantie ontvang je meer informatie over het weekend. De kosten bedragen 74,95 euro per persoon welke via Ideal kunnen worden overgemaakt.

Lees onderstaande nog even voordat jij je (tiener) aanmeldt:

Naast het geestelijke aspect is één van de doelen van het X-Stream Camp om (nieuwe) leeftijdsgenoten (beter) te leren kennen. Daarom kiezen wij er als organisatie dit jaar bewust voor om zonder mobiele telefoon (en muziek boxen of speakers van tieners) dit weekend te organiseren. Voor noodgevallen hebben een aantal leiders wel een mobiele telefoon mee maar deze zullen verder ook niet gebruikt worden. Het telefoonnummer voor noodgevallen zal later nog aan jullie ouders/verzorgers worden gecommuniceerd. Wij beseffen ons dat dit voor veel tieners en medewerkers best lastig gaat worden maar geloven ook dat er hierdoor meer aandacht en tijd voor elkaar en voor God is. Bij de aanmelding gaan jullie er dus mee akkoord dat jullie zoon of dochter zonder mobiele telefoon naar Ameland vertrekt. Mobiele telefoons die wel meegenomen worden en ontdekt worden door de leiders zullen tot en met zondag “in bewaring” worden genomen door de organisatie. Alle andere informatie over het weekend ontvangen jullie in een bevestigingsbrief na de zomervakantie.