EO-jongerendag

25 mei vindt de 45e editie van de EOJongerendag in Rotterdam Ahoy plaats. Met o.a. Hillsong Y&F en Tauren Wells. Het grootste christelijke jongerenevenement van NL.

Het thema van de EO-Jongerendag is dit jaar ‘BEAM the Light’. Jezus is het licht van de wereld. Waar Hij is, is geen duisternis. Dit jaar gaan we met BEAM (het hele jaar) en op de EO-Jongerendag dieper in op dat licht. Maar naast dat Jezus’ licht op ons schijnt, schijnen wij ook ons licht in onze omgeving. Het thema is een soort opdracht: “Hey jij, BEAM the light!”. Maar hoe je dat dan doet… daar gaan we het tijdens de EO-Jongerendag over hebben!

De EO-Jongerendag wordt georganiseerd door BEAM; het jongerenmerk van de EO. Zij zijn enthousiast over Jezus en willen Zijn voorbeeld volgen. Samen met jou willen ze Jezus’ liefde en positiviteit uitstralen naar iedereen om hen heen.

Busvervoer

Woon jij in de omgeving van Drachten en ben je nog op zoek naar vervoer? Vanaf de Bethel rijdt een bus naar Rotterdam en jij kunt nog mee (vol = vol). In vergelijking met andere jaren zijn de kosten iets gestegen. Je betaalt nu 22,50 per persoon. De hoofdreden is de afstand… Er wordt nu naar Rotterdam gereden ipv Arnhem. Dat scheelt een paar kilometer. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

Busvervoer EO-Jongerendag 2019

  • De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de deelnemers en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.
  • Prijs: € 22,50 Aantal:
    Per persoon betaal je 22,50 euro voor de busreis.
  • € 0,00