EO-jongerendag

25 mei vindt de 45e editie van de EOJongerendag in Rotterdam Ahoy plaats. Met o.a. Hillsong Y&F en Tauren Wells. Het grootste christelijke jongerenevenement van NL.

Het thema van de EO-Jongerendag is dit jaar ‘BEAM the Light’. Jezus is het licht van de wereld. Waar Hij is, is geen duisternis. Dit jaar gaan we met BEAM (het hele jaar) en op de EO-Jongerendag dieper in op dat licht. Maar naast dat Jezus’ licht op ons schijnt, schijnen wij ook ons licht in onze omgeving. Het thema is een soort opdracht: “Hey jij, BEAM the light!”. Maar hoe je dat dan doet… daar gaan we het tijdens de EO-Jongerendag over hebben!

De EO-Jongerendag wordt georganiseerd door BEAM; het jongerenmerk van de EO. Zij zijn enthousiast over Jezus en willen Zijn voorbeeld volgen. Samen met jou willen ze Jezus’ liefde en positiviteit uitstralen naar iedereen om hen heen.

Busvervoer

Woon jij in de omgeving van Drachten en ben je nog op zoek naar vervoer? Vanaf de Bethel rijdt een bus naar Rotterdam en jij kunt nog mee (vol = vol). In vergelijking met andere jaren zijn de kosten iets gestegen. Je betaalt nu 22,50 per persoon. De hoofdreden is de afstand… Er wordt nu naar Rotterdam gereden ipv Arnhem. Dat scheelt een paar kilometer. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.