Life Hurts God Heals

Geef je op voor Life Hurts God Heals 2022!

Life Hurts God Heals is het programma dat jouw helpt om de uitdagingen van het leven met God aan te gaan. Of het nu gaat om hele heftige dingen zoals verslaving waarin je verstrikt bent geraakt, relaties die kapot zijn gegaan, depressieve gedachten, of dat je gewoon niet zo goed weet wie je bent, dit programma gaat jou verder helpen!

In 2022 zal Life Hurts God Heals starten op woensdag 2 maart. Een half jaar lang ben je met een vaste kleine groep en groepsleiders bezig met onderwerpen zoals: hoe denkt God over mij? Wil ik mijn leven met God leven? Hoe doe ik dat dan? Wat houdt vergeving in?

Iedere woensdagavond, van 19.30-21.15 uur, krijg je onderwijs, praat je in kleine groepen door en praten we onder genot van een hapje en drankje gezellig even na.

Nog meer weten? Mail naar: jeugdwerk@bethel.nl

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen

Aanmeldformulier LHGH

Tieners en Jongeren kunnen zich via dit formulier aanmelden voor Life Hurts God Heals seizoen 2022
    De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de deelnemers en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.