Square 2024

Zie ook de website voor alle informatie en het fotoboek: www.squaredrachten.nl

Het Hemelvaartsweekend van 9 tot en met 12 mei stond in het teken van Square 2024, het jaarlijkse interkerkelijke tienerevenement georganiseerd door de Vrije Baptistengemeente Bethel uit Drachten. Dit jaar was het evenement weer een groot succes, met een veelzijdig programma dat plaatsvond op de prachtige festivalweilanden op het Ald Duerswald in Wijnjewoude.

Het thema ‘Treasured’ stond centraal tijdens Square 2024, waarbij tieners de kans kregen om de waardevolle schatten binnenin zichzelf en rondom hen te ontdekken en te koesteren. Het weekend werd gekenmerkt door een serie inspirerende bijeenkomsten, dynamische sport- en spelactiviteiten, en krachtige worship-sessies die geleid werden door de professionele Squareband. 

Tieners komt uit het hele land samen in Wijnjewoude. De deelnemers, variërend in leeftijd van 12 tot 17 jaar, werden ingedeeld in kleine, hechte groepen. Deze opzet richt zich op het vormen van diepe vriendschappen en gaf de tieners een veilige ruimte om persoonlijke ervaringen en geloofsvragen te delen. Het programma biedt voor ieder wat wils; van een groots opgezet sport- en spel & stormbanen tot creatieve workshops en intieme gebedsmomenten. Het doel: de tieners een bewuste keuze te laten maken voor een leven met Jezus, zodat ze ook na het evenement het geleerde in hun dagelijks leven toe kunnen passen. 

Het hoogtepunt van Square 2024 is ieder jaar de serie inspirerende meetings, geleid door een reeks sprekers die de tieners uitdagen en motiveren in hun geloof. Onder deze sprekers waren Jacob Folkerts, voorganger bij Bethel; David Lodder; Evert en Gerbrich van Wieren, tienerwerkers vanuit Bethel; Orlando Bottenbley; Fedor Christiaanse; D’Edsiren Jansen; en Joel Ricardo. De impactvolle boodschappen van deze sprekers raakten veel tieners diep en leidden tot persoonlijke groei en verdieping van hun geloof tijdens het festival.

De organisatie bedankt alle medewerkers en vrijwilligers die zich hebben ingezet om Square 2024 tot een succes te maken. Dankzij hun harde werk en toewijding hebben honderden tieners een weekend ervaren dat hen nog lang zal bijblijven. 


Volg Square via Facebook of Instagram of via squaredrachten.nl.