Talkzone / LifeHurtsGodHeals

Life hurts, God heals 2019 gaat helaas niet van start!

Geef je op voor Life Hurts God Heals 2020!

Life Hurts God Heals is een herstelprogramma dat jou wil helpen om de uitdagingen van het leven samen met God onder ogen te leren zien. Of het gaat om hele heftige dingen zoals verslaving waarin je verstrikt zit, relaties die kapot zijn gegaan, depressieve gedachten, of dat je gewoon niet zo goed weet wie je bent, dit programma gaat jou verder helpen!

In 2020 zal Life Hurts God Heals starten op maandag 26 oktober. Een half jaar lang ben je met een vaste kleine groep en groepsleiders bezig met onderwerpen zoals: hoe denkt God over mij? Wil ik mijn leven met God leven? Hoe doe ik dat dan? Wat houdt vergeving in? Iedere maandagavond, van 19.30-21.15 uur, krijg je onderwijs, praat je in kleine groepen door en hangen we onder genot van een hapje en drankje gezellig even na.

Nog meer weten? Mail naar: jeugdwerk@bethel.nl

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen

Aanmeldformulier LHGH

Tieners en Jongeren kunnen zich via dit formulier aanmelden voor Life Hurts God Heals seizoen 2019-2020
    De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de deelnemers en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY

 

Heb je als tiener/jongere een probleem, of gewoon een vraag en zoek je een goed antwoord?

Schrijf Talkzone!
Iedereen loopt in het leven wel eens ergens tegenaan. Thuis, op school of op straat… Situaties waarin je verkeert en je je niet helemaal prettig bij voelt. Dingen die vragen oproepen, waarmee je geen raad weet. Wil je je verhaal kwijt? Wil je vragen stellen? Of wil je met iemand doorpraten over wat jou bezig houdt?

Neem contact met ons op als je een serieus probleem of een vraag hebt of goed advies wilt. Je ontvangt antwoord van het Talkzoneteam! Alles wat je ons stuurt via dit formulier wordt vertrouwelijk behandeld.

  • De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de deelnemers en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.

 

 

Meer weten over X-Stream? Mail naar jeugdwerk@bethel.nl.