Tienerdoop(ochtend)

In de Bethelgemeente mag iedere tiener van God (vanaf 15 jaar) worden gedoopt. Twee keer per jaar is er een speciale doopdienst voor tieners. Dit is meestal tijdens de tweede ochtenddienst. De keuze van nummers die gezongen worden, zijn op deze tienerdoopdienst(en) aangepast. Wil een tiener liever in een ‘normale’ doopdienst worden gedoopt dan kan dat natuurlijk ook!

De volgende (tiener)doopdienst staat nog niet gepland. Zodra de datum bekend is zullen wij dat vermelden. Je kunt je wel alvast aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmeldformulier Tienerdoop

Tieners en Jongeren kunnen zich via dit formulier aanmelden voor de doop tijdens 1 van de tienerdoopdiensten
    De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de deelnemers en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.
  • MM slash DD slash JJJJ

Check deze compilatie voor een toffe indruk van eerdere tienerdoopochtenden!

Meer weten over X-Stream? Check de site, Instagram of mail naar jeugdwerk@bethel.nl.