Tienerdoop(ochtend)

In de Bethelgemeente mag ieder kind van God vanaf 15 jaar worden gedoopt. Twee keer per jaar is er een speciale doopdienst voor tieners. Dit is altijd tijdens de tweede ochtenddienst. De liederenkeuze van die tienerdoopdienst wordt dan aangepast. Wil een tiener liever in een ‘normale’ doopdienst worden gedoopt dan kan dat natuurlijk ook!

De volgende (tiener)doopdienst staat gepland op eind augustus 2020. Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Dit wordt een doopdienst samen met de volwassenen in een buitenwater. Meer informatie hierover volgt maar je kunt je nu al aanmelden.

Aanmeldformulier Tienerdoop

Tieners en Jongeren kunnen zich via dit formulier aanmelden voor de doop tijdens 1 van de tienerdoopdiensten
    De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de deelnemers en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY

Check deze compilatie voor een toffe indruk van eerdere tienerdoopochtenden!

 

Meer weten over X-Stream? Mail naar jeugdwerk@bethel.nl.