Nieuw: Youth Alpha

Binnenkort starten wij weer met een nieuwe Youth Alpha-cursus voor tieners vanaf 15 jaar. Tieners die vragen hebben over het geloof of op zoek zijn naar wie Jezus is kunnen dit programma volgen. Het kost je niks, maar je krijgt er veel voor terug!

Youth Alpha is samen eten, luisteren naar enthousiaste sprekers met hun eigen ervaringen, praten en veel ruimte om je vragen te stellen over het christelijke geloof! Zo kun je samen ontdekken wat het voor jou kan betekenen.

Kortom: op een relaxte manier ontdekken of God bestaat, wie Hij is en wat Zijn plan is met jouw leven! Join us! De avonden vinden plaats bij Geert en Grietje thuis (Folgersterloane 55 in Houtigehage, dit ligt tegen Drachten aan).

 

Thema’s: Youth Alpha
”Is er meer”
”Wie is Jezus”
”Waarom stierf Jezus aan het kruis”
”Hoe kun je zeker zijn van je geloof”
”Bidden, Bijbel lezen”
”de Heilige Geest”
”Hoe nu verder, hoe leidt God ons”
”Het kwade weerstaan”
”Waarom en hoe vertel ik het anderen”
”Genezing”
”Hoe zit het met de kerk”

 

Meer info of opgeven kan via Geert&Grietje Veenstra (geertgrietje@gmail.com) of via
onderstaand formulier:

Explore Kringenwerk (15 - 18 jaar)

  • De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de deelnemers en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.
  • DD dash MM dash JJJJ