Vrouwenspecial

Op zondag 19 november 2017 ontvangen we jou graag op de vrouwenspecial met het thema:

“Vastberaden”

We verwelkomen die dag Marja Krans die ons door middel van een interactieve lezing meeneemt in het thema “Vastberaden” vanuit Jozua 1:9.

Marja Krans

Marja Krans, christen, moeder, partner van Nico, zakenvrouw en de afgelopen 11 jaar actief voor de Christenunie als raadslid, fractievoorzitter, en drie jaar als wethouder. Ze schroomt de kwetsbaarheid niet: principes die ze doorgeeft leerde ze in de praktijkschool van haar eigen leven. Met beide voeten in de modder en Christus centraal; is de basis voor haar interactieve lezing over Vastberadenheid

De vrouwenspecial is bedoeld om samen met anderen even tijd voor jezelf te nemen. Het belooft een dag vol ontmoeting, aanbidding, ontspanning, lekker eten en gezelligheid te worden. Laat je inspireren tijdens de Vrouwenspecial 2017.

Let op! Cadeautje meenemen

Dit jaar hoef je geen eten mee te nemen. maar… Neem een cadeautje mee voor een andere vrouw. Een cadeautje voor “een gezellig avondje op de bank”. Je mag creatief en naar eigen inzicht en draagkracht een cadeautje voor een andere vrouw samenstellen/maken/kopen. Deze mag niet groter zijn dan: 36x22x10 cm. Dit cadeautje is tevens het toegangsbewijs tot de vrouwenspecial en mag je bij binnenkomst afgeven.

Volledig verzorgd

Tijdens deze geweldige avond wordt het eten kostenloos verzorgd. Wel wordt er gecollecteerd voor de gemaakte onkosten. ( van harte aanbevolen )

Zet alvast in je agenda:

  • 19 november 2017
  • 17:00 uur
  • Bolder 75, Drachten

Aanmelden kan je hier: