Vrouwenspecial

VOL – Aanmelden niet meer mogelijk.

Op zondag 18 november 2018 ontvangen we jou graag op het jubileumfeest van de vrouwenspecial met het thema:

 

“Een schitterend feest”

…samen met anderen even tijd voor jezelf…

Aanmelden

Op en Top vrouw

We verwelkomen die dag Op en Top vrouw die door middel van een liedjescabaret er met ons “een schitterend feest” van gaat maken.

Op en Top vrouw is een liedjescabaret voor en door vrouwen. Een programma met een lach en een traan. Het trio bestaat uit Christien Blok, Gezina van den Bos en Barbara Stouwdam. Begeleid op piano door Bas Gankema. We vinden het superleuk om vrouw te zijn maar het brengt soms ook de nodige emotie en ongemakkelijke situaties met zich mee. Deze middag zullen veel van die onderwerpen de revue passeren. Bereid je voor op een middag heerlijk genieten van het vrouw-zijn!

 

De vrouwenspecial is bedoeld om samen met anderen even tijd voor jezelf te nemen. Het belooft een dag vol ontmoeting, ontspanning, lekker eten en gezelligheid te worden. Laat je inspireren tijdens de vrouwenspecial 2018.

 

Let op! Cadeautje meenemen

Dit jaar hoef je geen eten mee te nemen, maar… Neem een cadeautje mee voor een andere vrouw. Een cadeautje voor “een gezellig avondje op de bank”. Je mag creatief en naar eigen inzicht en draagkracht een cadeautje voor een andere vrouw samenstellen /maken /kopen. Dit cadeautje mag je meenemen in de zaal en deze zal je tijdens de vrouwenspecial nodig hebben.

 

Volledig verzorgd:

Tijdens dit feest wordt het eten kostenloos verzorgd. Wel wordt er gecollecteerd voor de gemaakte onkosten. (Van harte aanbevolen)

 

Zet alvast in je agenda:

  • 18 november 2018
  • 17.00 uur
  • Bolder 75, Drachten

 

VOL – aanmelden niet meer mogelijk – VOL: