Vrouwenspecial

Eens per jaar organiseert Bethel een Vrouwenspecial; een gezellige en bemoedigende bijeenkomst, exclusief voor vrouwen. Vaste onderdelen zijn ontmoeting, aanbidding, een inspirerende spreker en samen eten. Dus; nodig vriendinnen, zussen of collega’s uit en geniet samen met ons van een avond dichtbij het hart van God.

Op zondag 10 maart 2024 ontvangen we jou graag op de (gratis) Vrouwenspecial met het thema:

‘Vreugde is je kracht!?’

Het thema van dit jaar schrijven we met uitroepteken èn vraagteken omdat het een Bijbelse opdracht is, maar niet altijd zo makkelijk op te brengen en vanzelfsprekend. Naast dat we met elkaar hierover mogen spreken en onze ervaringen mogen delen zal Evie Smit ons meenemen in dit thema.

Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de Vrouwenspecial van 10 maart


Evie Smit

Weest altijd blij in de Heer

Hoe ben je blij in de Heer als je leven alles behalve leuk en blij is?

De enthousiaste en energieke Evie uit Velserbroek spreekt en blogt voor Lume en denkt actief mee. Ze is getrouwd, moeder en coacht en begeleidt ondernemers met haar @eviesmit.nl. Voor Lume spreekt ze graag over Filippenzen 4: 1-8, de bekende ‘Weest altijd blij in de Heer’-tekst: “Hoe ben je blij in de Heer als je leven alles behalve leuk en blij is?

Vanuit mijn persoonlijke verlies- en rouwervaring deel ik hoe dit Bijbelgedeelte voor mij is gaan leven. Over hoe je juist in de moeilijkste omstandigheden vreugde en vrede kunt vinden in, door en bij Jezus. Maar ook hoe je daarvan weer kunt uitdelen. Met mijn verhaal wil ik je bemoedigen en helpen door het ook praktisch toepasbaar te maken voor jouw leven hier en nu. Benieuwd naar mijn verhaal? Dan hoop ik jou te mogen ontmoeten tijdens de Vrouwenspecial 2024 in Bethel.

Evie Smit


Let op! Toetjes meenemen

Neem een toetje mee! Dit jaar gaan we weer met elkaar een maaltijd nuttigen en vinden we het leuk als je twee toetjes meeneemt. Zie je het al voor je? Een tafel vol heerlijke toetjes? wat een feest zal dit worden.

Volledig verzorgd

Tijdens deze geweldige avond wordt alles kosteloos verzorgd. Wel wordt er gecollecteerd voor de gemaakte onkosten. ( van harte aanbevolen )


De Vrouwenspecial is bedoeld om samen met anderen even tijd voor jezelf te nemen. Het belooft een avond van ontmoeting en gezelligheid te worden.

Laat je inspireren tijdens de Vrouwenspecial 2024.

Zet alvast in je agenda:

  • 10 maart
  • 17.00 uur (inloop 16.00 uur)
  • Bolder 75, Drachten