Vrouwenspecial

Eens per jaar organiseert Bethel een Vrouwenspecial; een gezellige en bemoedigende bijeenkomst, exclusief voor vrouwen. Vaste onderdelen zijn ontmoeting, aanbidding, een inspirerende spreker en koffie/thee met gebak. Dus; nodig vriendinnen, zussen of collega’s uit en geniet samen met ons van een avond dichtbij het hart van God.

Op zondag 13 maart 2022 ontvangen we jou graag op de (gratis) Vrouwenspecial met het thema:

‘God voorziet’

Wim Hoddenbagh

We verwelkomen Wim Hoddenbagh als spreker van de Vrouwenspecial.

Wim Hoddenbagh brengt als spreker mensen graag dichtbij Gods hart. Hij spreekt veel in kerken en op conferenties. Zijn boodschap is eerlijk en kwetsbaar en vol van de kracht van Gods Geest en van liefde voor Jezus. Hij houdt ervan om de Bijbel tot leven te laten komen, met praktische inzichten en voorbeelden die je bijblijven!

‘Ik neem je in dienst voor mijn verbond met het volk om het land weer op te richten, om het verlaten erfgoed in eigendom terug te geven, om tegen gevangenen te zeggen: ‘Ga in vrijheid!’ om tegen wie in het duister verblijft te zeggen: ‘Kom tevoorschijn!’’

Het is helaas niet meer mogelijk je aan te melden voor de vrouwenspecial 2022


De Vrouwenspecial is bedoeld om samen met anderen even tijd voor jezelf te nemen. Het belooft een avond van ontmoeting, gezelligheid en gebak te worden.

Laat je inspireren tijdens de Vrouwenspecial 2022.

 

Zet alvast in je agenda:

  • 13 maart
  • 19.00 uur (inloop 18.30 uur)
  • Bolder 75, Drachten