Zelfverzekerd moeder zijn

Een cursus van acht avonden gebaseerd op het boek van Joyce Meyer ‘De zelfverzekerde moeder, je gezin leiden met Gods kracht en wijsheid’, op dinsdagavond 1, 15 & 29 sept., 13 & 27 okt., 10 & 24 nov. en 8 dec. 

De taakomschrijving van een moeder is zo breed als de horizon. We kennen allemaal wel de twijfel en de onzekerheid bij het opvoeden van onze kinderen in een uitdagende en steeds veranderende wereld.

‘Zelfverzekerd moeder zijn’ is een cursus die jou wil bemoedigen zodat je weet dat je er niet alleen voor staat – God is met je en Hij wil je helpen bij de uitdagingen waar je elke dag mee te maken hebt. De cursus is geschikt voor moeders met kinderen/tieners van alle leeftijden.

Kosten € 27,- inclusief boek; aantal deelnemers maximaal 8

Docenten: Esther Valkenburg (Bethelgemeente Drachten, pedagoge), getrouwd met Kees Valkenburg en moeder van twee kinderen en een schoonzoon.

Op latere leeftijd heeft zij een hbo-studie (pedagogiek) gedaan. Na haar studie is ze gaan werken in gezinnen waar sprake is van ontwikkelingsbeperking bij kinderen. Hier gaf ze ondersteuning en begeleiding aan ouders en kind. Daarnaast werkte zij in het basisonderwijs. Hier werkte ze met kinderen met een achterstand en gaf ze sociale vaardigheidstrainingen. Sinds 2015 geeft Esther ook moedercursussen. Het bemoedigen van (jonge) moeders ligt op haar hart.

en Margreet Westra (Bethelgemeente Drachten, spoedeisende hulp verpleegkundige en docent Acute Zorg), getrouwd met Jelle Westra en moeder van 3 dochters.

Werkt op de Spoedeisende Hulp in een ziekenhuis en geeft les aan het Wenckebachinstituut te Groningen. Jelle en Margreet zijn ook pleegzorgouders van kinderen die langere of kortere tijd in het gezin wonen. Margreet wil samen met jullie leren en ontdekken, elkaar bemoedigen en ondersteunen.