11 februari – Inzamelingsactie

‘Al verkocht ik mijn bezittingen omdat ik voedsel aan de armen wilde geven, al gaf ik mijn lichaam prijs om te worden verbrand – had ik de liefde niet, het zou mij niet baten.

1 Kor. 13:3

In de afgelopen weken werden we als gemeente volop in de gelegenheid gesteld om te geven en te delen van wat God ons heeft toevertrouwd. Geven aan de gemeente, aan Care Corner of de voedselbank. Maar zelfs als we een nieuwe jas zouden kopen om die bij Care Corner te brengen, of onze auto op Marktplaats zouden zetten om het geld over te maken aan Bethel, zelfs als we mee zouden gaan naar het front in Oekraïne om ons leven te wagen… zonder liefde zou het geen waarde hebben.

Wat geeft u, vanuit de liefde die dankzij Christus in u woont?

Aanstaande zondag inzameling voedsel en kleding voor Care Corner en GAiN

Aanstaande zondag staan we weer in de hal om boodschappen in te zamelen voor Care Corner en de voedselbank! Uw houdbare levensmiddelen zijn van harte welkom. Van uw gift in de collectebus kopen we verse groenten en fruit om de pakketten mee aan te vullen.

Heeft u kleding voor Care Corner? Ook daarmee kunt u voortaan in de hal terecht.

Openingstijden Care Corner

Elke maandag- en vrijdagmiddag bent u tussen 13.00 uur en 16.00 uur welkom in Care Corner. Naast kleding en voedsel kunt u ook in Care Corner terecht voor een kop koffie, een luisterend oor of bijvoorbeeld hulp bij het invullen van lastige formulieren. We zijn er graag voor u!

Warme kamer

Op donderdag van 10.00 tot 13.30 uur wordt de Lounge omgetoverd tot een Warme kamer. Onder het genot van koffie, soep en broodjes komen mooie gesprekken tot stand. Het is een ontspannen plek van ontmoeting en bemoediging. U bent van harte welkom!

Fietsenmaker gezocht

Vanuit Care Corner worden soms tweedehands fietsen uitgegeven. Ingebrachte fietsen worden eerst door een vrijwilliger nagekeken en opgeknapt. Kunt u fietsen repareren en bent u beschikbaar om zo nu en dan in eigen tijd een fiets op te knappen? Dan horen we graag van u!

Namens team Gemeentezorg,

Jantsje van der Veen

Reacties zijn gesloten.