Kringen

In onze tienerkringen ontmoet je christelijke leeftijdsgenoten!
Je wordt ingedeeld bij Discover (12-14 jaar) of Explore (15-17 jaar), ergens bij jou in de buurt.
Samen met andere tieners duik je in de Bijbel, doe je maffe spellen en leer je Jezus volgen. Twee kringleiders zullen een heel jaar met je optrekken. Kringen zijn meestal om de week, van 20.00 – 22.00 uur, op vrijdagavonden.

 

Data Kringen 2019-2020

11 oktober  7 februari
25 oktober 14 februari (schaatsen?)
8 november 21 februari
22 november 6 maart
6 december 20 maart
20 december 24 april
10 januari 8 mei
24 januari 12 juni

Tienerkringenformulier

Wil je meer info over tienerkringen of wil je graag bij een tienerkring worden ingedeeld? Vul het formulier hieronder in. Ben je al ingedeeld, maar wil je wisselen van kring? Vul ook het formulier in (wel even de reden opgeven bij 'anders'!).
  • De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de deelnemers en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Eigen telefoonnummer of van ouder/verzorger

 

Meer weten over X-Stream? Mail naar jeugdwerk@bethel.nl.